Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η νέα κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

Διαβάζεται σε 2'
Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ
Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Ενώ “φουντώνουν” οι φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν μαζί στο πάρτι αποφοίτησης της μεγάλης του κόρης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, με τις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο να “φουντώνουν”.

Πιο συγκεκριμένα, τα σενάρια περί κρίσης στον γάμο τους ξεκίνησαν όταν η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια παρευρέθηκε μόνη της στο Met Gala 2024 τις προηγούμενες εβδομάδες. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός μένει σε ξεχωριστό σπίτι από την Λόπεζ.

Η φημολογία πως το ζευγάρι δεν διανύει και την καλύτερή του φάση γίνεται όλο και πιο έντονη το τελευταίο διάστημα, με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου μάλιστα να αναφέρουν πως οι “Bennifer” έχουν ήδη χωρίσει.

Τις τελευταίες μέρες, είχαν θεαθεί και οι δύο να κυκλοφορούν χωρίς τις βέρες τους, ενώ πραγματοποίησαν διαφορετικές – μοναχικές – εμφανίσεις, ωστόσο, το ζευγάρι παρευρέθηκε την Πέμπτη (29/05) στο πάρτι αποφοίτησης της κόρης του Μπεν.

Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά στο Λος Άντζελες για χάρη της Βάιολετ Άφλεκ, της μεγαλύτερης κόρης του Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φαίνονται να περπατούν στο δρόμο με τη μαμά του ηθοποιού, ενώ κρατούν ένα μεγάλο καλάθι με ροζ περιτυλίγματα, που πιθανόν να είναι δώρα για την κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το ζευγάρι έφυγε γρήγορα από το πάρτι αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Γκάρνερ, αποχωρώντας σε μια μαύρη Cadillac Escalade.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα