Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: “Είναι σε εντελώς διαφορετικές σελίδες της ζωής τους”

Διαβάζεται σε 3'
Ben Affleck και Jennifer Lopez
Ben Affleck και Jennifer Lopez Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Σόλο εμφανίσεις, μετακομίσεις, η “επιστροφή” της πρώην συζύγου Τζένιφερ Γκάρνερ και μία βέρα που μπαινοβγαίνει κάνει όλο το Χόλιγουντ να αναρωτιέται τι συμβαίνει τελικά με την JLo και τον Μπεν Άφλεκ.

Η είδηση της επανασύνδεσης της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ μετά από περίπου 20 χρόνια, η οποία οδήγησε και σε γάμο, έπεσε σαν βόμβα πριν δύο περίπου χρόνια, και μέχρι λίγες ημέρες πριν κανείς δεν περίμενε πως τα πράγματα ανάμεσά τους θα έπαιρναν δυσάρεστη τροπή.

Η φημολογία πως το ζευγάρι δεν διανύει και την καλύτερή του φάση γίνεται όλο και πιο έντονη το τελευταίο διάστημα, με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου μάλιστα να αναφέρουν πως οι “Bennifer” έχουν ήδη χωρίσει.

Οι φήμες περί κρίσης στον γάμο τους ξεκίνησαν όταν η διάσημη τραγουδίστρια παρευρέθηκε μόνη της στο Met Gala 2024 τις προηγούμενες εβδομάδες. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός μένει σε ξεχωριστό σπίτι από την Λόπεζ.

Το Page Six εξασφάλισε φωτογραφίες του ηθοποιού να οδηγεί το αυτοκίνητό του την περασμένη εβδομάδα στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες, όπου απεικονίζεται να φεύγει από ένα σπίτι στο οποίο είχε διανυκτερεύσει, το οποίο όμως δεν ήταν το δικό του.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το πρακτορείο TMZ, ο Μπεν εμφανίστηκε να οδηγεί χωρίς τη βέρα του την Παρασκευή, ωστόσο την Κυριακή το ζευγάρι εθεάθη χαμογελαστό σε ένα αυτοκίνητο. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν έξω από την κατοικία της 15χρονης κόρης του Άφλεκ, Σεραφίνα, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ. Το πρώην ζευγάρι είναι επίσης γονείς της 18χρονης Βάιολετ και του 12χρονου Σάμιουελ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Λόπεζ εθεάθη να αναζητά νέα στέγη, χωρίς τον ηθοποιό.

Η σχέση της Τζεν και του Μπεν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά μένουν σε χωριστά σπίτια και η ένταση είναι μεγάλη“, λέει μία πηγή στο Entertainment Tonight, αναφέροντας πως “παίρνουν τον χρόνο τους για να καταλάβουν τι περνάει και τι θέλει ο καθένας τους. Και οι δύο τους είναι πολύ πεσμένοι”.

Μία πηγή δήλωσε στο Us Weekly την περασμένη εβδομάδα ότι “τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες καθώς η τραγουδίστρια άρχισε να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της. Η Τζένιφερ είναι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Οι δύο τους είναι σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες της ζωής τους τις περισσότερες φορές”.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπεν Άφλεκ υπήρξε αρραβωνιασμένος με την Τζενιφερ Λόπεζ το 2002, αλλά χώρισαν μέσα στον επόμενο ενάμιση χρόνο. Το 2021 υπήρξαν φήμες για την επανένωση του ζευγαριού οι οποίες επιβεβαιώθηκαν το 2022 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε και επισημοποίησε την σχέση του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα