Τζένιφερ Λόρενς και Έιμι Σούμερ σε πορεία υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση

Τζένιφερ Λόρενς και Έιμι Σούμερ σε πορεία υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση
Τζένιφερ Λόρενς και Έιμι Σούμερ σε διαδήλωση υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση Instagram / @amyschumer

Οι δύο διάσημες ηθοποιοί Τζένιφερ Λόρενς και Έιμι Σούμερ διαδήλωσαν κατά του νόμου περί απαγόρευσης των αμβλώσεων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα. Η ανάρτηση και η λεζάντα που "τα λέει όλα".

Το δικό τους λιθαράκι στον αγώνα υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση έβαλαν Τζένιφερ Λόρενς και Έιμι Σούμερ.

Συγκεκριμένα, οι δυο διάσημες ηθοποιοί παρευρέθηκαν στις χθεσινές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νόμου περί απαγόρευσης των εκτρώσεων, συμμετέχοντας στην πορεία και κρατώντας πανό με συνθήματα.

Η Έιμι Σούμερ ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

“Εγώ δεν έχω μήτρα, η Τζένιφερ Λόρενς είναι έγκυος, αλλά είμαστε εδώ!”, έγραψε στη λεζάντα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες και προασπιζόμενη τις ελευθερίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έιμι Σούμερ έκανε γνωστό πριν από λίγο καιρό ότι προχώρησε σε υστερεκτομή, λόγω ενδομητρίωσης.

Το Σάββατο (02/10), διοργανώθηκαν στις ΗΠΑ 660 πορείες διαμαρτυρίας εναντίον του συγκεκριμένου νόμο, που απαγορεύει την άμβλωση μετά τις έξι εβδομάδες κύησης, ο οποίος ισχύει από 1η Σεπτεμβρίου στο Τέξας.

Δείτε την ανάρτηση της Έιμι Σούμερ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα