Τζόυς Ευείδη: “Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά”

Τζόυς Ευείδη: “Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά”
Η Τζόυς Ευείδη GLOMEX - ANT1

Το παράπονο της Τζόυς Ευείδη για την απουσία της από την τηλεόραση. Όσα είπε για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε το παράπονο ότι κανείς δεν την κάλεσε φέτος σε καμία τηλεοπτική παραγωγή.

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις πού; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο. Εγώ σχέση με ηθοποιό δεν κάνω. Ποτέ, δεν το αλλάζω αυτό», είπε η Τζόυς Ευείδη σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αναφέροντας τον λόγο που δεν συμμετέχει σε κάποια φετινή τηλεοπτική δουλειά.

«Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνό μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου, είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;», είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα