Τζόυς Ευείδη: “Στο ‘Ρετιρέ μας είχαν με τρεις κι εξήντα, θα τρώγαμε και ξύλο αν ζητούσαμε παραπάνω”

Διαβάζεται σε 2'
eueidh
Τζόυς Ευείδη

Αναδρομή στο παρελθόν και την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά του MEGA “Ρετιρέ” έκανε η Τζόυς Ευείδη. Τι αποκάλυψε.

Νοσταλγία έφερε στο πλατό του “Στούντιο 4” η Τζόυς Ευείδη, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας (25/09) βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός, στο πνεύμα των ημερών αστειεύτηκε αρχικά λέγοντας πως είναι η ξαδέρφη του Στέφανου Κασσελάκη από τον Καναδά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια άγνωστες ιστορίες της ζωής της, όπως για παράδειγμα τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Όπως είπε η ίδια, έχει εργαστεί για τρία χρόνια σε ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία ως γραμματέας του προέδρου!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν έβγαλε πολλά λεφτά από τη δουλειά της ως ηθοποιός, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν πρωταγωνιστούσε στο “Ρετιρέ” έπαιρνε “τρεις και εξήντα“.

“Ποτέ δεν τα ‘χοντροπήρα’ στη ζωή μου. Ούτε μία φορά. Μου έχει τύχει να έχω λεφτά γιατί έχω κάνει τρεις δουλειές μαζί. Δουλεύω από το 1985. Στο ‘Ρετιρέ’ μας είχαν με τρεις και εξήντα, θα τρώγαμε και ξύλο αν ζητούσαμε, κανείς δεν είχε κασέ. Ακόμα και η Κατερίνα Γιουλάκη δεν είχε τα ίδια κασέ με άλλους. Γιατί εκεί ο σταρ ήταν ο Γιάννη Δαλιανίδης”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα