Τζολί – Πιτ: Τροχαίο ατύχημα για τον 20χρονο γιο τους – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Διαβάζεται σε 1'
Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της, Παξ
Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της, Παξ Jordan Strauss/Invision/AP

Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο Παξ Τζολί – Πιτ, μετά από ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο.

Ένα ατύχημα είχε ο 20χρονος γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, ο Παξ οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο στη λεωφόρο Λος Φελίζ, σε ώρα αιχμής, όταν καθώς πλησίαζε στο κόκκινο φανάρι, χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, που σταμάτησε στη διασταύρωση.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου κατέβηκε από το όχημά του για να ελέγξει τον Παξ, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν φορούσε κράνος τη στιγμή του ατυχήματος.

Αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι, έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Αρχικά, οι γιατροί φοβήθηκαν ότι υπέστη μικρή εγκεφαλική αιμορραγία, αλλά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παξ είναι σταθερός και ενδέχεται να μπορέσει να πάει σπίτι του τις επόμενες ώρες.

Ο 20χρονος είναι το τέταρτο από τα έξι παιδιά των Τζολί – Πιτ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα