Βάνα Μπάρμπα: “Το ερωτικό δεν αποτινάχτηκε ποτέ από πάνω μου”

Βάνα Μπάρμπα: “Το ερωτικό δεν αποτινάχτηκε ποτέ από πάνω μου”
Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα συζήτησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου για χώρο του θεάτρου σήμερα, αλλά και στις καλές του εποχές, για το "Κόκκινο Ποτάμι" και τα σχέδια της για το μέλλον.

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο πλατό του “Έλα Χαμογέλα” μετά από πολύ καιρό που είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Όπως η ίδια δήλωσε, περνούσε μια περίοδο που ίσως δεν ένιωθε τόσο καλά. “Ίσως να βιώνω κάτι που με κάνει να μην είμαι τόσο χαρούμενη όσο θα ‘πρεπε”.

Η Βάνα έδωσε συγχαρητήρια στην παραγωγή και το κανάλι της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” καθώς όπως αναφέρει, έφερε τα ελληνικά σίριαλ στη “ίσα” τους. Τώρα όπως αποκαλύπτει ζηλεύει που δεν συμμετέχει σε τέτοιες παραγωγές. “Το κόκκινο ποτάμι είναι κινηματογράφος”.

“Τα ποσά παλαιότερα ήταν τεράστια, τόσο πολύ που θεωρώ ότι δεν τα αξίζαμε. Αλλά ήταν άλλη εποχή. Η καλή εποχή. Τα πάρτι, το ΠΑΣΟΚ…”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ποτέ δεν έκανε κομπόδεμα, γιατί δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος, αλλά μόλις είδε τα σκούρα και την κρίση έφυγε από τον τηλεοπτικό χώρο.

Η Βάνα αποκάλυψε πως θα επιστρέψει φέτος κατά τη δεύτερη “σεζόν” όχι σε κάποιο σήριαλ, ούτε ως κριτική επιτροπή, κατί που δεν της ταιριάζει καθόλου, όπως παραδέχεται. Αυτό που θα ήθελε να κάνει είναι κάτι πιο παραδοσιακό όπως το “Καλλιτεχνικό Καφενείο”, κάτι ουσιαστικό, παλιό αλλά καλό.

Όταν η Βάνα ρωτήθηκε αν έχει στιγματιστεί από το ποια ήταν στο παρελθόν απάντησε “Αυτό το ερωτικό δεν αποτινάχτηκε ποτέ από πάνω μου. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε κάποια δραματική σειρά. Πάντα ήμουν το όμορφο κορίτσι. Αυτό είναι η Ελλάδα!” αποκαλύπτει η Βάνα.

Όσον αφορά τον τρόπο που την αντιμετώπισαν τα media, η Βάνα θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερή, καθώς παραδέχεται πως την αγκάλιασαν και την αγάπησαν πολύ.

Της λείπει πολύ το θέατρο. Μάλιστα, θα ήθελε να κάνει τη “Μήδεια”. “Πόσες γυναίκες δεν έχουν βιώσει αυτό το συναίσθημα της προδοσίας;”

Όσο για το μέλλον θέλει να ασχοληθεί με τα παιδιά και να πρσφέρει. Έχει ήδη ένα δικό της ίδρυμα της τη “Δύναμη Ζωής”, ενώ συζητάει με διάφορες σπουδαίες προσωπικότητες μελλοντικές δουλειές τέτοιου είδους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα