Βαρύ πένθος για τον νικητή του MasterChef – “Θα σε αγαπάμε για πάντα”

Διαβάζεται σε 1'
MasterChef 2024
MasterChef 2024 STAR

Με ανάρτησή του στα social media ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, νικητής του τελευταίου MasterChef, γνωστοποίησε τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου.

Την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου αντιμετωπίζει ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο νικητής του τελευταίου MasterChef, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο νεαρός μάγειρας καλείται να διαχειριστεί τον θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος προχώρησε σε μία συγκινητική δημοσίευση. Στο βίντεο που ανέβασε φαίνεται ο ίδιος κατά τη διάρκεια του MasterChef να αναφέρεται στην γιαγιά του και τις συνταγές της. Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ένα πλάνο με όλη την οικογένεια και ακόμα ένα με τον ίδιο να κρατά αγκαλιά τη γιαγιά του.

«Θα σε αγαπάμε για πάντα, εύχομαι να σε έκανα υπερήφανη όλα αυτά τα χρόνια. Γιαγιά το ξέρω ότι βλέπεις, και θα προσπαθώ κάθε μέρα να σε κάνω υπερήφανη», γράφει ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στην ανάρτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα