Βασίλης Μπισμπίκης: Η on air αμηχανία του σε σχόλιο για τη Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Η on air αμηχανία του σε σχόλιο για τη Δέσποινα Βανδή
Ο Βασίλης Μπισμπίκης GLOMEX - ALPHA TV

Η συγκίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη για τον γιο του και η έντονη αμηχανία του σε υπονοούμενο της Ναταλίας Γερμανού για τη Δέσποινα Βανδή.

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο Βασίλης Μπισμπίκης, τον οποίο θα απολαύσουμε σύντομα στη νέα σειρά του Alpha με τίτλο “Αυτή η νύχτα μένει”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, στις θεατρικές του παραστάσεις του, αλλά και στον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για τον γιο του, Μιχάλη, με τον γνωστό ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του. “Έχω λατρεία με τον γιο μου. Είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός μαζί τουείπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ένα υπονοούμενο της Ναταλίας Γερμανού για τη Δέσποινα Βανδή ήταν αρκετό για να κάνει τον ηθοποιό να νιώσει αμηχανία.

“Την αγάπησες τη νύχτα και σε αγάπησε κι αυτή… Νομίζω ότι είσαι ένα παιδί που σου φέρθηκε ωραία η νύχτα. Έστω και με τις σκληρές της στιγμές. Εντάξει, βλέπω ότι χαμογελάς… Η νύχτα έχει τα σκοτάδια της, αλλά και τις γλύκες της“, είπε η παρουσιάστρια.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφού χαμογέλασε αμήχανα, είπε: “Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει…”

Στο τέλος της συζήτησης, η Ναταλία Γερμανού είπε πως ήταν επιλογή της να μην τον ρωτήσει για τα προσωπικά του, με τον ηθοποιό να απαντά: Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά”.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η συγκίνηση για τον γιο του και η αμηχανία του για τη Δέσποινα Βανδή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα