Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας
Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

"Η Ζήρια καίγεται, μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά...", έγραψε μεταξύ άλλων στα social media του ο γνωστός ηθοποιός. Οι σπάνιες φωτογραφίες από τα καλοκαίρια του ως παιδί.

Με μία συγκινητική ανάρτηση και αναπολώντας τα παιδικά του χρόνια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θέλησε να σταθεί έστω και μέσω των social media στο πλευρό των κατοίκων της Ζήριας Αχαΐας, η οποία χθες, Σάββατο (31/7) ήρθε αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη.

Ο γνωστός ηθοποιός, το πατρικό σπίτι του οποίου βρίσκεται στην περιοχή πέρασε ώρες αγωνίας το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχη με τις φλόγες για να καταφέρουν να περιορίσουν την πυρκαγιά, ενώ με την ανάρτησή του θέλησε να δώσει κουράγιο στους συγχωριανούς του.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε.. Η παραλία στο Λαμπίρι… τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκεί που όλα τα δέντρα έσκυβαν πάνω της σα νάθελαν να ξεδιψάσουν… κοίτα να δεις οι στάχτες που βάλθηκαν τις αναμνήσεις να σκεπάσουνε!!! Κουράγιο χωριανοί μου!!!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα