Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βλέπουν το “Είσαι το Ταίρι μου” άτομα που δεν είχαν γεννηθεί τότε

Διαβάζεται σε 2'
xaralampopoulos
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος glomex

Συγκινημένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την επιτυχία που σημειώνει ακόμα, 22 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου η σειρά “Είσαι το Ταίρι μου”.

Η σειρά “Είσαι το Ταίρι μου” έχει γράψει τη δική της ιστορία και είναι μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με τον αριθμό των τηλεθεατών να αυξάνεται συνεχώς, κάθε φορά που η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (18/01) συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησαν για την επιτυχία που σημειώνει ακόμα και σήμερα η σειρά, η οποία αυτή την περίοδο προβάλλεται σε επανάληψη.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το πώς νιώθει ο ίδιος όταν βλέπει τον εαυτό του πριν από 22 χρόνια, αλλά και πώς ήταν εκείνη η περίοδος για τον ίδιο, λέγοντας πως “αν τύχει να τον δω, δεν θα ‘κολλήσω’ στο πώς έπαιζα τότε ή αν έπαιζα χειρότερα, γιατί ό,τι ήταν το έκανα, τελείωσε. Από εκεί και πέρα, έδειξε και ο χρόνος ότι ήταν κάτι που κάναμε όλοι μαζί και βγήκε όμορφα στον κόσμο”.

Μάλιστα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το ότι “μετά από 23 χρόνια υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε αλλά λατρεύουν τη σειρά“, ενώ ερωτηθείς για το τι συμβαίνει με ορισμένες σειρές και κερδίζουν την αγάπη του κοινού, ο ηθοποιός απάντησε: “Η ουσιαστική βάση της σειράς είναι η αγάπη, ο έρωτας, είναι πράγματα που δεν παίζει ρόλο στο τι γενιά είσαι για να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα και γνώριμοι, αληθινοί άνθρωποι. Οι οικογένειες του ‘Είσαι το Ταίρι μου’, οι άνθρωποι αυτοί είναι γνώριμοι σε όλους. Ο κολλητός μας, ο συγκάτοικός μας, οι φίλοι μας, η γιαγιά, ο μπαμπάς, η μαμά, όλα αυτά βάλε τα σε ένα μίξερ και πιες έναν χυμό σαν θεατής, είναι το τέλειο”.

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα