Βάζει ξανά τα φτερά του ένας αυθεντικός «άγγελος» της Victoria Secret’s

Διαβάζεται σε 2'
Βάζει ξανά τα φτερά του ένας αυθεντικός «άγγελος» της Victoria Secret’s
Oι «άγγελοι» της Victoria Secret's, για το 2018. Invision/AP Evan Agostini

Ένας από τους πέντε αυθεντικούς «αγγέλους» της Victoria Secret’s θα βάλει πάλι τα φτερά του, 19 χρόνια μετά την τελευταία πασαρέλα για την εταιρεία εσωρούχων.

Οι «άγγελοι» της Victoria Secret’s συγκεντρώνουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον τουλάχιστον 3.000.000 ανθρώπων που συντονίζονται με το ετήσιο show που έκανε πρεμιέρα το 1996. Ήταν η χρονιά που η εταιρεία λάνσαρε την ομώνυμη συλλογή με εσώρουχα.

Τα πρώτα μοντέλα που έβαλαν τα φτερά στην πλάτη ήταν οι Helena Christensen, Karen Mulder, Daniela Peštová, Stephanie Seymour και Tyra Banks.

H Christensen ήταν «άγγελος» για μόλις 2 χρόνια, η Mulder έως το 2000, η Peštová έως το 2001, η Seymour έως το 2000 και η Banks έως το 2005. Όλες συνέχισαν να κάνουν μοναδικές καριέρες στο χώρο τους για πολλά περισσότερα χρόνια, έως την απόσυρση τους.

Για παράδειγμα, η Banks είχε μια θέση στη λίστα με τα μοντέλα που είχαν τα περισσότερα έσοδα κατά τη δεκαετία του 2000. Μετά έγινεπαραγωγός, τηλεοπτική προσωπικότητα και συγγραφέας.

Λίγους μήνες πριν ‘κλείσει’ τα 51 της χρόνια (4/12) αποφάσισε να ξαναγίνει «άγγελος».

Η Αμερικανίδα με καταγωγή από την Παλαιστίνη, επιχειρηματίας ανακοίνωσε την απόφαση της με ένα επικό βίντεο που ανήρτησε στο Instagram. Είχε για συμπρωταγωνίστρια την Gigi Hadid που επίσης θα κάνει comeback στις 15/10.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα