Βενσάν Κασέλ: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγό του

Βενσάν Κασέλ: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγό του
Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνάκι Daniel Cole/AP Photo

Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για τον Βενσάν Κασέλ και την Τίνα Κουνάκι, καθώς ο Γάλλος ηθοποιός φαίνεται να διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και να μην είναι πια μαζί μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου ενίσχυσε η τελευταία κίνηση του Βενσάν Κασέλ να διαγράψει από τον λογαριασμό του στα social media όλες τις φωτογραφίες με την καλλονή σύζυγό του, Τίνα Κουνάκι (Tina Kunakey).

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο, με πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι να αναφέρει πως “χώρισαν πριν εβδομάδες και η Τίνα είναι απαρηγόρητη“.

Ενώ οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τον φημολογούμενο χωρισμό, ο λογαριασμός του Γάλλου ηθοποιού στο Instagram μαρτυρά μάλλον την αλήθεια, αφού ο Κασέλ αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του αλλά και εκείνες που ήταν μαζί.

Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνάκι Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Ο 56χρονος ηθοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο που τον Απρίλιο του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που έχει το όνομα Amazonie, παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018 στο δημαρχείο της πόλης Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία, ενώ “γιόρτασαν” την τρίτη τους επέτειο στα social media δημοσιεύοντας ρομαντικές τους φωτογραφίες και κάνοντας τις απαραίτητες τρυφερές εξομολογήσεις.

Πέρα όμως από τις φωτογραφίες που διέγραψε ο Κασέλ, εντύπωση προκαλεί η ηχηρή απουσία του Γάλλου ηθοποιού από τα γενέθλια της Τίνα χθες, Τετάρτη (05/04), καθώς στα στιγμιότυπα και τα βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο ο σύζυγός της δεν εμφανίζεται πουθενά.

Η τελευταία πάντως ανάρτηση της Τίνα Κουνάκι στην οποία εμφανίζεται ο Βενσάν Κασέλ είναι στις 22 Δεκεμβρίου, όταν ο ηθοποιός έδωσε το παρών σε επίδειξη μόδας που συμμετείχε η αγαπημένη του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα