Βίκυ Κουλιανού: “Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους – Ήμουν στο πάτωμα για 4 ώρες”

Διαβάζεται σε 2'
Βίκυ Κουλιανού
Βίκυ Κουλιανού PAPADAKIS PRESS

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βίκυ Κουλιανού, μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στη μέση και στη λεκάνη. Η σοκαριστική περιγραφή του περιστατικού.

Δύσκολες στιγμές με την υγεία της πέρασε τα προηγούμενα 24ωρα η Βίκυ Κουλιανού, όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε βίντεό της στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε το διάσημο μοντέλο, ένιωσε φρικτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη τη στιγμή που βρισκόταν στο κομμωτήριο, οι οποίοι την έφεραν σχεδόν σε λιπόθυμη κατάσταση. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι πόνοι την ακινητοποίησαν στο πάτωμα και δεν μπορούσαν ούτε στο νοσοκομείο να την μεταφέρουν.

“Προέκυψε στο κομμωτήριο που είχα πάει να φτιάξω τα μαλλιά μου, όπου σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη, ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μεταφέρουν ούτε με φορείο γιατί δεν ξέρανε γιατί πονάω τόσο πολύ” δήλωσε στο βίντεό της η Βίκυ Κουλιανού.

“Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Ήταν μια πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακινητοποιημένος σε ένα πάτωμα με κόσμο από επάνω σου να προσπαθεί και να μην μπορεί να σε μετακινήσει ούτε χιλιοστό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν και με μεταφέρανε στο νοσοκομείο. Τώρα με πολλά χάπια και πολλές ενέσεις παλεύω να αναρρώσω. Υγεία πάνω από όλα, υγεία σε όλο τον κόσμο” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο της Βίκυς Κουλιανού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα