Βιν Ντίζελ: Μήνυση για σεξουαλική επίθεση από πρώην βοηθό του

Διαβάζεται σε 2'
Βιν Ντίζελ: Μήνυση για σεξουαλική επίθεση από πρώην βοηθό του
Βιν Ντίζελ AP

Για σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο της Ατλάντα το 2010 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Fast Five” κατηγορεί τον Βιν Ντίζελ πρώην βοηθός του

Μήνυση κατά του Vin Diesel για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε την Πέμπτη (21/12) πρώην βοηθός, η οποία κατήγγειλε ότι το 2010 την κόλλησε στον τοίχο σε μια σουίτα ξενοδοχείου και αυνανίστηκε μπροστά της.

Η Asta Jonasson ισχυρίζεται ότι δούλευε για τον ηθοποιό στην Ατλάντα, όπου γύριζε το “Fast Five”, όταν την έφερε στη σουίτα του στο ξενοδοχείο St. Regis και την ανάγκασε να ανέβει στο κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τη μήνυση, του ζήτησε να σταματήσει και κινήθηκε προς την πόρτα, αλλά εκείνος ήρθε κοντά της και άρχισε να ψηλαφίζει το στήθος της και να τη φιλάει και στη συνέχεια προσπάθησε να της κατεβάσει το εσώρουχο και εκείνη ούρλιαξε και έτρεξε προς το μπάνιο, αναφέρει το Variety.

Η Jonasson ισχυρίζεται ότι ο Ντίζελ την κόλλησε στον τοίχο και την ανάγκασε να αγγίξει το όρθιο πέος του και στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται.

“Η κα Jonasson δεν μπορούσε να ξεφύγει και έκλεισε τα μάτια της, φοβούμενη μήπως θυμώσει τον Βιν Ντίζελ απορρίπτοντάς τον περαιτέρω και προσπαθώντας να αποστασιοποιηθεί, ευχόμενη να τελειώσει η επίθεση”, αναφέρεται στη μήνυση.

Ώρες αργότερα, προσθέτει, η Samantha Vincent, αδελφή του Ντίζελ και πρόεδρος της εταιρείας του, τηλεφώνησε στην Jonasson και την απέλυσε.

“Της ήταν σαφές ότι απολύθηκε επειδή δεν ήταν πλέον χρήσιμη – ο Βιν Ντίζελ την είχε χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες και εκείνη είχε αντισταθεί στις σεξουαλικές του επιθέσεις. Η κ. Jonasson ένιωθε ότι ήταν ένα σκουπίδι που έπρεπε να πεταχτεί. Η κ. Jonasson ένιωθε αβοήθητη, η αυτοεκτίμησή της κατεδαφίστηκε και αμφισβήτησε τις δικές της ικανότητες και το αν μια επιτυχημένη καριέρα θα απαιτούσε να ανταλλάξει το σώμα της για την ανέλιξη” αναφέρει η μήνυση.

Εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιο σχετικό σχόλιο.

Εκτός από τον ισχυρισμό για σεξουαλική κακοποίηση, η μήνυση έχει επίσης αναφορές για διακρίσεις λόγω φύλου, παράνομη απόλυση, αντίποινα και αμελή εποπτεία.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα