Βίντεο δείχνει τη Rihanna να κάνει κάτι σαν κοκαΐνη. ‘Απλά ήπια ένα μπάφο’, απάντησε

default image

Τι απαντά η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna αποκρούοντας τις κατηγορίες ότι κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών. Δείτε το βίντεο (Vid)

Ένα βίντεο διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα το τελευταίο διάστημα στο οποίο υποτίθεται πως απεικονίζεται η 27χρονη σταρ της ποπ μουσικής Rihanna, να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Η νεαρή έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες και απάντησε πως έκανε χρήση μαριχουάνας. Για την ακρίβεια η επίσημη απάντηση της ήταν η εξής:

“N**** your lame a** got some f*cking nerve!!! Any fool could see that’s a joint that I’m basing with cigarette. Who tF snorts tobacco?

 

Σε ελεύθερη απόδοση, λέει με άλλα λόγια πως καλό θα ήταν να μην παίζουν οι χρήστες του διαδικτύου με τα νεύρα της και πως “όλοι θα μπορούσαν να δουν πως στρίβω ένα τσιγάρο με “μπάφο”. Ποιος μπορεί να σνιφάρει καπνό;”.

Το βίντεο του περιστατικού

Το βίντεο διέρρευσε μετά την εμφάνιση της Rihanna σε πάρτι του φετινού φεστιβάλ του Coachella στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία “Battleship” αλλά και την συμμετοχή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Home”, όπου δάνεισε τη φωνή της, η Rihanna θα είναι το θέμα ντοκιμαντέρ του Peter Berg, γνωστού ήδη από το Friday Night.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η ταινία θα είναι μια αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της Rihanna και στον τρόπο που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο είδωλο.

Επηρεασμένος από την ταινία  με θέμα τη ζωή του Bob Dylan, “Don’t Look Back”, του Pennebaker, γυρισμένη το 1966, ο σκηνοθέτης διευκρινίζει πως θα είναι επί της ουσίας μια σπουδή χαρακτήρα κι όχι μια μουσική ταινία.

Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης έχουν δουλέψει μαζί και στο στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο “Battleship”.

Έκτοτε το αστέρι της pop star διαρκώς κερδίζει σε δημοφιλία, έχοντας πρόσφατα αναδειχθεί ως η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στο Spotify.

Άλλωστε και η ίδια “δουλεύει” σκληρά γι’ αυτό στέλνοντας στα εκατομμύρια followers της αποσπάσματα της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram.

(Με πληροφορίες από: nydailynews)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα