Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το τέλος της “Μουρμούρας” κι οι αλλαγές των τηλεοπτικών παρτενέρ

Διαβάζεται σε 2'
Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Βλαδίμηρος Κυριακίδης glomex

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν θα επιστρέψει ως “Ηλίας” στο “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” και μίλησε στο “Πρωίαν σε είδον” για το πώς θα είναι η ζωή του χωρίς τη σειρά φαινόμενο.

Τον περασμένο Ιούλιο, μετά από 11 χρόνια προβολής, η δημοφιλής σειρά του ALPHA, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έριξε αυλαία, με το τελευταίο επεισόδιο να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να μιλά για το πώς θα είναι από εδώ και πέρα η επαγγελματική ζωή του χωρίς αυτή.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” τη Δευτέρα (02/09) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά φαινόμενο, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από 11 χρόνια.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η σειρά θα του λείψει λέγοντας χαρακτηριστικά: “11 χρόνια ‘Μουρμούρας’. Μπήκα 50 έχω βγει 62, είναι πάνω από 10ετία. Ήταν δεύτερη οικογένεια, τα αστεία γεννιόντουσαν από τους κάμερα μεν, από την παραγωγή, από τον βοηθό”.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για την αλλαγή τηλεοπτικών συντρόφων του, αφού από το πλευρό του πέρασε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Κλέλια Ρένεση και η Παρθένα Χοροζίδου, κάτι που ο Φώτης Σεργουλόπουλος ζήτησε να μάθει αν αντιδρούσε.

“Όχι, δεν αντιδρούσα. Ήταν καινούργιο ερέθισμα να προχωρήσω την ιστορία παρακάτω. Ίσα ίσα που η αλλαγή ήταν αναζωογονητική καθώς ερχόταν κάτι καινούργιο”, πρόσθεσε.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε τότε στην αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, λέγοντας πως “σαφέστατα στεναχωρέθηκα όταν έφυγε η Δάφνη, γιατί είπε ότι δεν είναι πλέον δημιουργικό για μένα, το κατανοώ και το σέβομαι, αλλά όταν ήρθε η Κλέλια δημιουργήθηκε κάτι καινούργιο. Πήγαμε 5 χρόνια. Ήρθε η Παρθένα Χοροζίδου, δημιουργήθηκε πάλι κάτι καινούργιο”.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως για εκείνον η σειρά δεν ήταν ούτε ρουτίνα, ούτε καθημερινότητα αλλά “μία παιδική χαρά που έπαιζα με τους φίλους μου για πολλά χρόνια. Το ευχαριστιόμουν πολύ. Τη λάτρευα τη ‘Μουρμούρα, να πηγαίνω στο γύρισμα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα