Χάρης Ρώμας για Ηλία Ζερβό: Δεν έγινε πρωταγωνιστής, αλλά ο “κύριος Γρέβιας” έμεινε αξέχαστος

Χάρης Ρώμας για Ηλία Ζερβό: Δεν έγινε πρωταγωνιστής, αλλά ο “κύριος Γρέβιας” έμεινε αξέχαστος
Ο Χάρης Ρώμας papadakispress

Ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ηλία Ζερβού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στη συνεργασία τους στο "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Ηλία Ζερβού, μίλησε το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή “Super Katerina”.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στην θρυλική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, αναφέροντας πως ο Ηλίας Ζερβός ήταν πάντοτε εξαιρετικός σε ό,τι και να έκανε, παρόλο που “ποτέ δεν έγινε πρωταγωνιστής”.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την ποιότητα του χαρακτήρα του Ηλία Ζερβού, τονίζοντας πως θα τον θυμάται πάντα με αγάπη. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Δεν είχα ιδέα… Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του ανθρώπους. Πέθανε από ανακοπή. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε άριστη συνεργασία. Παίζαμε μαζί, ήταν ο δικηγόρος μας στο ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’. Είχαμε μια αρμονική σχέση. Δεν ήταν ο ηθοποιός που έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά έπαιξε με μεγάλη επάρκεια, αλλά και επιδεξιότητα τους δεύτερους ρόλους. Ο ‘κύριος Γρέβιας’ έμεινε αξέχαστος. Το αποτύπωμα που άφησε στη ζωή ήταν μεγάλο. Θα τον θυμάμαι με αγάπη”.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε το 1956 στην Κωνσταντινούπολη. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις σπουδές του στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Από το 1982 μέχρι το 2012, είχε παίξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ενώ η πορεία του στην τηλεόραση ξεκίνησε το 1987 και συνεχίστηκε μέσα από πολλούς ρόλους και γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Οι πιο γνωστές εξ αυτών, ήταν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” όπου έκανε τον Νίκο Γρέβια, δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, αλλά και το “Άκρως Οικογενειακόν”, όπου υποδύθηκε επίσης τον δικηγόρο (Ηλία Χατζηδημητρακόπουλο) και “συνάδελφο” του Γιάννη Μπέζου.

Έχει παίξει σε πολλά ακόμη γνωστά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το “Λίφτινγκ”, την “Πολυκατοικία”, ενώ τελευταία του συμμετοχή ήταν στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα