Χιου Γκραντ για Glass Onion: “Είναι αλήθεια, είμαι παντρεμένος με τον Τζέιμς Μποντ”

Χιου Γκραντ για Glass Onion: “Είναι αλήθεια, είμαι παντρεμένος με τον Τζέιμς Μποντ”
Χιου Γκραντ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Ο Χιου Γκραντ κάνει μια μικρή εμφάνιση στην ταινία "Glass Onion: A Knives Out Mystery", μαζί με τον Ντάνιελ Γκρεγκ. Η αποκάλυψη που έκανε για τον ρόλο του.

Πανικό προκάλεσε τις τελευταίες μέρες η ταινία “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, η οποία “σκαρφάλωσε” πολύ γρήγορα στις πρώτες θέσεις των trends του Netflix, αποκτώντας πολλούς θαυμαστές.

Στη νέα ταινία του Ράιαν Τζόνσον, στην οποία πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως ο Ντάνιελ Γκρεγκ, ο Έντουαρντ Νόρτον, η Κέιτ Χάντσον, η Ζανέλ Μονέ και άλλοι, βλέπουμε φευγαλέα, σε μια μικρή σκηνή, και τον αγαπημένο ηθοποιό Χιου Γκραντ.

Στην εν λόγω σκηνή, ο Χιου Γκραντ εμφανίζεται ως Φίλιπ να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του Ντάνιελ Γκρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, με μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταξύ τους σχέση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, ο Χιου Γκραντ ρωτήθηκε για τον μικρό αυτό ρόλο του και αποκάλυψε ή μάλλον επιβεβαίωσε, αυτό που οι τηλεθεατές σκέφτηκαν.

“Είναι αλήθεια, είμαι παντρεμένος με τον Τζέιμς Μποντ”, είπε χωρίς πολλά-πολλά, για να μην κάνει spoiler σε όσους δεν έχουν δει την ταινία.

“Είναι η πιο μικρή στιγμή. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί ήθελαν να το κάνουν, αλλά ούτως ή άλλως, σκέφτηκα ότι το “Knives Out 1″ ήταν εξαιρετικό, και έτσι ναι, σκέφτηκα γιατί όχι; Εμφανίζομαι για λίγες ώρες”, πρόσθεσε.

Δείτε τη συνέντευξη του Χιου Γκραντ:

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα