Χιου Τζάκμαν: Ο παππούς μου ήταν Οθωμανός, από περιοχή της σύγχρονης Ελλάδας

default image

Ο διάσημος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του στη γειτονική Τουρκία μετά από πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές. Τι δήλωσε για την Τουρκία και την καταγωγή του από την οθωμανική αυτοκρατορία

Στην Τουρκία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Χιού Τζάκμαν για να παρουσιάσει το One Man Show του “Μια βραδιά με τον Χιου Τζάκμαν” στην Κωνσταντινούπολη. Ο ηθοποιός διαφήμισε με τον πιο θερμό τρόπο την παρουσία του στην τουρκική πόλη, ενώ σε συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε αναφέρθηκε στην τουρκική καταγωγή του. Για την ακρίβεια όπως δήλωσε ο παππούς του ήταν Οθωμανός, με καταγωγή από έδαφος που σήμερα ανήκει στο ελληνικό κράτος.

Πάντως η λαχτάρα του να εμφανιστεί μπροστά σε τούρκικο κοινό έμεινε ανεκπλήρωτη, αφού όπως ανακοίνωσε ο γιατρός του διέγνωσε αιμορραγία στις φωνητικές χορδές και έτσι αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του. “Είμαι συντετριμμένος που δεν μπορώ να μοιραστώ το show μου. Για όλους του Τούρκους είναι μια πολύ σημαντική βραδιά. Ήταν παρόμοια και για εμένα”.

Ο ηθοποιός πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ το Σάββατο ανέβασε στο λογαριασμό του έναν τεράστιο δίσκο γεμάτο με παγωτά από την Πόλη. Ο Αυστραλός ηθοποιός επισκέφτηκε το εστιατόριο Eataly, μια αλυσίδα χώρων εστίασης με ιταλικό φαγητό, από όπου και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα