Χωρισμός “βόμβα” για Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστα Πηλαδάκη

Διαβάζεται σε 2'
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου PAPADAKIS PRESS

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστα Πηλαδάκη δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Χωριστούς δρόμους, μετά από 4,5 περίπου χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Συγκεκριμένα, την είδηση για το μοντέλο – ηθοποιό και πρώην παίκτρια του Survivor και τον γνωστό επιχειρηματία, μετάφερε το πρωί της Παρασκευής (14/06) η εκπομπή “Happy Day”.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια” είπε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ της εκπομπής, Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όπως υπογράμμισε: “Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι“.

Δείτε το βίντεο

Σημειώνεται πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είχαν προγραμματίσει το καλοκαίρι του 2023 να παντρευτούν στη Μύκονο. Ωστόσο, τελικά ο γάμος δεν έγινε και το ζευγάρι επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους παραμένει καλή.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας, που έχει φιλική επαφή μαζί τους, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και είπε στην εκπομπή “Το Πρωινό” σήμερα:

“Εγώ το μόνο που μπορώ να πω τώρα επειδή τους γνωρίζω και πιο προσωπικά… Και θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται… Ο Κώστας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας και για αυτό δεN μιλάει για τα προσωπικά του. Είναι αγαπημένοι και οι δύο. Σε αυτό που είπε η Ναυσικά ότι δεν υπάρχουν τσακωμοί, λέει αλήθεια. Πρόσφατα οι άνθρωποι ήταν μαζί. Δεν είναι τσακωμένοι. Μπορεί τώρα να έχουν χωρίσει και το βράδυ να τους δείτε μαζί να τρώνε φαγητό με παρέα… Είναι καλά μαζί, ακόμα κι αν έχουν χωρίσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικός ο χωρισμός, μπορεί να είναι μια κρίση”.

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα