Χρύσα Παππά: “Έχω ζήσει έρωτες που ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο”

Χρύσα Παππά: “Έχω ζήσει έρωτες που ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο”
Χρύσα Παππά glomex

Η Χρύσα Παππά μίλησε για τη φλόγα που είχε από μικρή να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη φράση που της άλλαξε τη ζωή και την προσωπική της ζωή.

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε στο πλατό του “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης (16/11) η Χρύσα Παππά.

Η ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA Γη της Ελιάς” άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για τη φλόγα που είχε από μικρή για να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη φράση που αποτέλεσε κίνητρο για εκείνη και πλέον κοσμεί το σώμα της ως τατουάζ αλλά και την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για ένα από τα αγαπημένα της τατουάζ, η Χρύσα Παππά μοιράστηκε την ιστορία πίσω αυτό, καθώς η συγκεκριμένη φράση από έναν πίνακα στο Πανεπιστήμιο έγινε post-it στο ψυγείο της και βρίσκεται πλέον στο σώμα της ως τατουάζ.

“Υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο την οποία έχω κάνει πια τατουάζ. Λέει ”Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες‘. Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν και ακούω για μία θεατρική ομάδα και αποφασίζω να πάω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε τη φράση αυτή και εγώ το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό μην το παρατήσεις. Έκτοτε αυτό ήταν post-it σε ψυγεία μου, όπου έμενα και μετά έγινε τατουάζ εδώ και 10 χρόνια. Σε ανθρώπους που μιλώ και σε νέους που έρχονται στο καμαρίνι μου πάντα λέω να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου”, δήλωσε η ηθοποιός

Στη συνέχεια η ίδια με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τις σχέσεις της ζωής της και τους έρωτες που δεν κατέληξαν σε γάμο, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

“Είναι πολλές φορές που λέω ‘τώρα αν σταματούσα αυτό το Τατουάζ θα το τιμούσα; Νομίζω ότι το έχω τιμήσει, ως προς τον εαυτό μου και το μέσα μου λέω τώρα. Σε όλα αυτά όμως και εκτός από τη δουλειά, έχω ζήσει και τους έρωτές μου και τις σχέσεις μου, που ευτυχώς όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν έχουν καταλήξει σε γάμο.

Γιατί αν ήταν να έχει γίνει, θα είχε γίνει, επομένως αφού δεν έγινε για καλό έγινε. Έφτασα κοντά σε γάμο, όχι με όλες τις σχέσεις μου, αλλά έφτασα”, είπε, ενώ απαντώντας στο εάν είναι “σχεσάκιας” ή επιλέγει τη μοναξιά, η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων πως “δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου, τον θέλω για να περάσω καλύτερα. Περνάω μια χαρά όταν είμαι και μόνη μου, εξαιρετικά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα