Χριστίνα Παππά για την επίθεση στο πάρκινγκ – “Αν δεν είχα κάνει τάμα, θα το πήγαινα μέχρι τέλους”

Διαβάζεται σε 4'
Χριστίνα Παππά για την επίθεση στο πάρκινγκ – “Αν δεν είχα κάνει τάμα, θα το πήγαινα μέχρι τέλους”
Η Χριστίνα Παππά Glomex

Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά μίλησε για την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη (27/6), έξω από ένα φαρμακείο στη Γλυφάδα, για μία θέση πάρκινγκ. Το βίντεο ντοκουμέντο.

Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά μίλησε σε εκπομπή του Alpha για την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη (27/6), έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα για μια θέση πάρκινγκ.

«Να πω την αλήθεια επειδή την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και νεύρα, δεν καταλάβαινα τον πόνο στο σώμα μου. Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν πως αν μας βρίζουν θα φοβηθούμε. Εγώ, λοιπόν, με όλα αυτά τα περιστατικά βίας που ακούω τον τελευταίο καιρό είχα πολλή οργή και θυμό μέσα μου με αυτά που γίνονται κι έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πολλή οργή και θυμό.

Θα μπορούσε με ένα μαχαίρι ή όπλο να μου κάνει όντως κακό. Με πήρανε πολλές γυναίκες τηλέφωνο και μου είπανε πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει από εκεί.

Εκτός του έχω το πρόβλημα στον αυχένα μου με κήλες, δεν έχω πάει στον γιατρό. Τώρα μου βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα» είπε η Χριστίνα Παππά περιγράφοντας το περιστατικό.

«Τώρα που το βλέπω το περιστατικό παθαίνω σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω μήνυση. Όταν ακούω για παιδιά και για μεγάλους ανθρώπους, καταρρέω. Εκεί εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε. Αν δεν είχα κάνει το τάμα γιατί έχουμε περάσει δύσκολα κι έχουμε ένα περιστατικό, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος. Θέλω να βγω και να φωνάξω πως για τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται».

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Η Χριστίνα Παππά κατήγγειλε από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ότι δέχθηκε επίθεση για μία θέση πάρκινγκ έξω από ένα φαρμακείο στη Γλυφάδα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας μπήκε στο φαρμακείο και άρχισε να βρίζει για το αυτοκίνητό της.

Όταν η ηθοποιός του απάντησε πως είχε αρκετό χώρο και για το δικό του αυτοκίνητο, καθώς το πάρκινγκ ήταν μεγάλο, άρχισε να βρίζει και την ίδια με αποτέλεσμα να του απαντήσει πως θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα, που είναι αρκετά μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα, με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ, και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Και λέω “συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί, γιατί είναι τεράστιο πάρκινγκ”. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, προσβλητικά, προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο προσβλητικά. Κάποια στιγμή, τρελάθηκα, του λέω “ρε παλιοαλήτη, βγαίνω έξω, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Στη συνέχεια περιγράφει πως μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του για να μη φύγει, όμως εκείνος βγήκε από το όχημα του και τη χτύπησε. «Βγαίνω έξω, με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του, γιατί εκεί σας λέω είχε άπειρο χώρο. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού, τραβάω για να του κλείσω με την όπισθεν την είσοδο, να μην μπορεί να φύγει, γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία», σημείωσε.

«Απλά, κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ, μετά το μπάνιο που έκανα, ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και τόσο επιθετικός με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Το ένα φέρνει το άλλο. Οπότε κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται.Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο και να με χτυπήσει». 

Καταληκτικά, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τελικά δεν του υπέβαλε μήνυση, με την ηθοποιό να λέει ότι -όπως της είπε- είναι πατέρας κι έχει ένα παιδί, επομένως και η Χριστίνα Παππά δεν του έκανε μήνυση, για να μην τον κρατήσουν. «Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους, όχι χειρότερους», κατέληξε στα story που ανέβασε για το συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα