Χριστίνα Παππά: “Στο σπίτι έτρωγα ξύλο – Ο μπαμπάς μου με κούρεψε”

Χριστίνα Παππά: “Στο σπίτι έτρωγα ξύλο – Ο μπαμπάς μου με κούρεψε”
Χριστίνα Παππά Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Παππά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας ότι ήταν πολύ καταπιεσμένη και πως οι γονείς της την είχα κακοποιήσει.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Katerina” ήταν το πρωί της Τρίτης (19/10) η Χριστίνα Παππά, η οποία προχώρησε σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας πως δέχτηκε κακοποίηση από τους γονείς της.

“Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να αργήσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

“Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε για τιμωρία. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει. Κι αυτό κακοποίηση είναι”, συμπλήρωσε.

Η Χριστίνα Παππά πρόσθεσε πως “κλέφτηκε” με τον πρώτο της σύντροφο και έφυγε από το σπίτι, ενώ στα 16 της χρόνια έμεινε έγκυος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα