Χρήστος Δάντης: Σοκαριστικό ατύχημα on camera – Η οργή της Ασημίνας

Χρήστος Δάντης: Σοκαριστικό ατύχημα on camera – Η οργή της Ασημίνας
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου glomex - mega tv

Ο Χρήστος Δάντης έπεσε από την πίστα την ώρα που τραγουδούσε και τραυματίστηκε. Όσα δήλωσε ο ίδιος και η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Προ ημερών ο Χρήστος Δάντης είχε ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς έπεσε από την πίστα στην οποία τραγουδούσε. Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λόγω αυτού του ατυχήματος, είχε ακυρωθεί και η εμφάνιση του γνωστού καλλιτέχνη σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», είχε γράψει η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από το αεροδρόμιο, οι ίδιοι δήλωσαν πως όλα είναι καλά, με την Ασημίνα να ξεσπά στους δημοσιογράφους που επιμένουν να τη ρωτούν για την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα, όλα καλά. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το Survivor αυτή τη στιγμή. Σας παρακαλώ. Ηρεμήστε. Η υγεία προέχει.. Δεν με ακούς; Τέλος», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Χρήστου Δάντη.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα