Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: 2 χρόνια μαζί και νιώθουν “Alive and kicking”

Διαβάζεται σε 2'
Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλλιά Καληφώνη Instagram@xmastoras

Τα social media του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη γέμισαν… καρδούλες και το ζευγάρι μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες για τα 2 χρόνια σχέσης τους.

Δύο χρόνια σχέσης συμπλήρωσαν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ζευγάρι τίμησε δεόντως την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή και επιλέγει να μην προβάλλει ανοιχτά τη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους -αν και δεν το συνηθίζει- μία σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

Alive and kicking!“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας, με την αγγλική φράση να σημαίνει ζωντανός, ακμαίος και μεταφορικά “σε καλή υγεία”, αναφερόμενος φυσικά στον έρωτα που ζει εδώ και δύο χρόνια στο πλευρό της εντυπωσιακής συντρόφου του.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία ευχήθηκε “ευτυχισμένη επέτειο” στον αγαπημένο της συμπληρώνοντας πως τον “αγαπά τόσο πολύ”, ενώ κα εκείνη δημοσίευσε φωτογραφίες τους.

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη:

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2022, με την πρώην παίκτρια του GNTM να μετατρέπει τη φημολογία που την ήθελε να είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα σε είδηση, δημοσιεύοντας την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media σε ένα story στο Instagram.

Ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις από τα ταξίδια που έκαναν μαζί, με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να εκδηλώνει την αγάπη της για εκείνον διαδικτυακά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα