Χρήστος Θηβαίος: Η ιστορία με τον Νικόλα Άσιμο και τη μάνα του – “Άρχισε να φωνάζει σε όλη τη λαϊκή”

Χρήστος Θηβαίος: Η ιστορία με τον Νικόλα Άσιμο και τη μάνα του – “Άρχισε να φωνάζει σε όλη τη λαϊκή”
Χρήστος Θηβαίος Glomex

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, ενώ περιέγραψε μια άγνωστη ιστορία με τον Νικόλα Άσιμο και τη μητέρα του, η οποία διαδραματίστηλε στη λαϊκή της Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε την Τετάρτη (22/03) ο Χρήστος Θηβαίος, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του, για την πορεία του στη μουσική, αλλά και όσα θυμάται από τις πρώτες του συναναστροφές στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Χρήστος Θηβαίος για τα παιδικά του χρόνια

Ο Χρήστος Θηβαίος θυμήθηκε, μεταξύ άλλων, τα παιδικά του χρόνια και εξομολογήθηκε: “Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα. Θυμάμαι όλη αυτή την αγάπη των ηθοποιών, γενικότερα των καλλιτεχνών, με όποιες επιλογές κι αν είχαν, όπου ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Δεν υπήρχε κανένας φόβος. Εγώ τα εισέπραττα όλα έτσι. Για παράδειγμα, υπήρχε φτώχεια τρομερή όπου ήταν γιορτή το να είμαστε όλοι γύρω γύρω από το τραπέζι με το ίδιο κουτάλι να τρώμε από ένα ρυζόγαλο ή από ένα γιαούρτι“.

“Θυμάμαι πως πήγαιναν οι γονείς μου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί στο ζαχαροπλαστείο ΑΦΟΙ Ασημακόπουλοι στα Εξάρχεια, που μέχρι σήμερα υπάρχει και είναι κορυφαίο, έπαιρναν από εκεί γλυκά, κρέμες, ρυζόγαλα. Και ήταν μια γιορτή όλο αυτό το πράγμα. Για μένα όλος αυτός ο τρόπος ζωής δεν ήταν ακραίος. Ήταν φυσικός, μια καθημερινότητα”, συμπλήρωσε.

Η άγνωστη ιστορία με τον Νικόλα Άσιμο στα Εξάρχεια

Αναφερόμενους στους “καταραμένους” των Εξαρχείων, όπου μεγάλωσε, ο Χρήστος Θηβαίος τόνισε πως “στην καθημερινότητά τους δεν ήταν καταραμένοι, ούτε και το επιζητούσαν”, ενώ μοιράστηκε μια ιστορία με τον Νικόλα Άσιμο.

“Ο Νικόλας Άσιμος ήταν διαρκώς μέσα σε ένα άγριο χιούμορ. Κάθε Σάββατο, στην Καλλιδρομίου έχουμε λαϊκή. Θυμάμαι, κατεβαίνει ο Νικόλας με ένα ποδήλατο και εγώ ανέβαινα με τη μάνα μου, που με είχε πείσει να τη βοηθήσω. Φώναζε ο Νικόλας “ελάτε όλοι στον λόφο του Στρέφη απόψε, κουνάω τα δέντρα” και τέτοια. Εντάξει, εγώ ήξερα τι εννοούσε, πουλούσε τις κασέτες τους, είχε μπλεχτεί και με τη μεταφυσική τότε, έκανε φοβερά πράγματα. Εγώ, λοιπόν, ήξερα, αλλά ο κόσμος είχε θορυβηθεί και φοβηθεί. Εκείνη τη στιγμή, γυρνάει η μητέρα μου και μου λέει “Δεν μου λες, κάνεις παρέα με αυτούς τους αναρχικούς;”. “Όχι ρε μάνα, σε παρακαλώ πάρα πολύ, ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο” της λέω. Τι να έλεγα, τι να εξηγήσω”, είπε.

Και συνέχισε: Εκείνη την ώρα, ο Νικόλας από μία ντουντούκα φωνάζει σε όλη τη λαϊκή: “Χρήστο, θα έρθεις κι εσύ απόψε. Δεν θα με προδώσεις”. Ε αυτό δεν σώζεται. Γυρνάει η μάνα μου και λέει “Ώστε δεν τον ξέρεις ε;”.Της εξήγησαμετά ότι είναι ένας φίλος, φίλου κλπ. Δεν ήταν σπουδαίος τότε, ήταν κατακριτέος”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα