Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά το πρόβλημα υγείας του

Διαβάζεται σε 1'
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά το πρόβλημα υγείας του
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Papadakis Press

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επιστρέφει και πάλι στο θέατρο μετά την περιπέτεια υγείας. Η ανάρτησή του.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επιστέφει στο θεατρικό σανίδι από το οποίο απουσίαζε για ένα διάστημα λόγω ενός θέματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός συμμετέχει στον θίασο της θεατρικής παράστασης “Μπαμπάδες με ρούμι” που έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Να σημειωθεί πως όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, απέχοντας από τα θεατρικά του καθήκοντα, αντικαταστάθηκε από τον Αντώνη Λουδάρο.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο να στέκεται τα παρασκήνια, δηλώνοντας στην περιγραφή την βαθιά του συγκίνηση αλλά και το πρόγραμμα της περιοδείας.

 

“Η συγκίνηση μου είμαι πολύ μεγάλη…επέστρεψα στη σκηνή με τους Μπαμπάδες σε γεμάτα Θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς ,11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονικη,13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα, και μετά Έδεσσα, Βέροια, Σέρρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κλπ. Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλά και στο more.gr. Καλή αντάμωση λοιπόν! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας!” γράφει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα