YouΤuber τράκαρε McLaren αμύθητης αξίας σε ζωντανή μετάδοση – Βίντεο

Διαβάζεται σε 3'
YouΤuber τράκαρε McLaren αμύθητης αξίας σε ζωντανή μετάδοση – Βίντεο
screenshot/X

Γνωστός 20χρονος YouΤuber διέλυσε McLaren σε live streaming. Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή.

Ο γνωστός YouTuber Jack Doherty προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν τράκαρε το πολυτελές αυτοκίνητό, ένα McLaren 570S αξίας $200.000, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Το ατύχημα συνέβη σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι, ενώ ο Doherty οδηγούσε υπό βροχή και κοιτούσε το κινητό του. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ένας φίλος του. Η αντίδραση του Doherty προκάλεσε την έντονη κριτική συναδέλφων του αλλά και θεατών, ενώ η πλατφόρμα Kick προχώρησε σε αποκλεισμό του λογαριασμού του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης στην πλατφόρμα Kick, ο Doherty φαίνεται να αποσπάται από το κινητό του, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Στο βίντεο, το οποίο έχει πλέον αφαιρεθεί από την πλατφόρμα, φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του προτού συγκρουστεί με μια μεταλλική μπάρα.

Μετά το ατύχημα, ο Doherty συνέχισε να καταγράφει με την κάμερά του, δείχνοντας το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και ζητώντας βοήθεια από περαστικούς, οι οποίοι έσπασαν το παράθυρο της πόρτας του οδηγού για να τον βοηθήσουν να βγει. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter), ο Doherty φαίνεται να ζητά από κάποιον περαστικό να κρατήσει την κάμερά του καθώς βγαίνει από το όχημα, φωνάζοντας: “Το ****** αμάξι μου!”, προτού ρωτήσει τον φίλο του, “Είσαι καλά;”

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φίλος του Michael με αίμα να τρέχει από το πρόσωπό του έγινε viral, ενώ άλλο βίντεο δείχνει τους δύο νέους στο νοσοκομείο, όπου ένας γιατρός ράβει το πρόσωπο του Michael. Σύμφωνα με τις αναφορές της Daily Mail και του TMZ, περισσότεροι από 185.000 χρήστες παρακολουθούσαν το livestream στο Kick κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Ο λογαριασμός του Doherty στο Kick απενεργοποιήθηκε μετά το συμβάν, ενώ η σελίδα του πλέον οδηγεί σε μήνυμα σφάλματος. Οι κανονισμοί της πλατφόρμας αναφέρουν ότι οι χρήστες πρέπει να “προτεραιοποιούν την ασφάλεια τους και την ασφάλεια των γύρω τους, αποφεύγοντας επικίνδυνες συμπεριφορές.”

Σε δήλωση που δόθηκε στο PEOPLE, το Kick ανέφερε ότι “δεν εγκρίνει παράνομες δραστηριότητες, γι’ αυτό και κινηθήκαμε άμεσα για να αποκλείσουμε τον δημιουργό από την πλατφόρμα.” Ο Doherty δεν απάντησε άμεσα στο αίτημα του PEOPLE για σχόλιο.

Ο Doherty έχει δεχτεί κριτική και στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά στα κανάλια του στο YouTube και το Kick. Τον Νοέμβριο του 2023, δημοσίευσε βίντεο στο YouTube, όπου φαίνεται να αναποδογυρίζει ένα γκολφ καρτ, ενώ η κοπέλα του βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα