Zendaya: Έκλεισε τα 28 και το γιόρτασε με ένα επικό throwback

Διαβάζεται σε 2'
Zendaya
Zendaya 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Η Zendaya γιορτάζει τα 28α γενέθλιά της και ευχαρίστησε τους fans για τις ευχές από το “παρελθόν”.

Τα 28α γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Κυριακή (01/09) η Zendaya, ένα από τα πιο hot πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος και μία ηθοποιός που έχει αποδείξει πως είναι παραπάνω από υπολογίσιμη δύναμη για το Χόλιγουντ.

Το πρώην αστέρι του Disney Channel τράβηξε γρήγορα την προσοχή παγκοσμίως χάρη στην περίπλοκη και συναρπαστική ερμηνεία της ως Rue στην ταινία Euphoria του HBO. Τώρα αντιμετωπίζει θηρία στο σύμπαν της επιστημονικής φαντασίας του Dune και κρατιέται από ιστούς στις νέες ταινίες Spider-Man της Marvel.

Εκτός από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κατά τη διάρκεια της πορείας της στον Κινηματογράφο που την έχουν εδραιώσει ως μία από τις πιο ταλαντούχες και ευέλικτες ηθοποιούς της βιομηχανίας, η Zendaya έχοντας πραγματοποιήσει εμβληματικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, κατέχει δικαίως τον τίτλο του style icon.

Έχοντας ανακηρυχθεί ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το 2022 σε ηλικία μόλις 25 ετών, φαίνεται πως αυτή είναι μόνο η αρχή για την ηθοποιό, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

 

Απλά ‘πετάγομαι’ εδώ για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για όλες τις ευχές για τα γενέθλιά μου, πραγματικά σημαίνει τα πάντα για μένα… Στα 28 μου!“, έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η ανάρτηση της Zendaya:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα