Zendaya: Με εντυπωσιακό χρυσό outfit αποτίνει φόρο τιμής στην Cher

Διαβάζεται σε 2'
Zendaya: Με εντυπωσιακό χρυσό outfit αποτίνει φόρο τιμής στην Cher
H Zendaya κατά τη διάρκεια του Rock & Roll Hall of Fame AP Photo/Chris Pizzello

H Zendaya έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή του Rock & Roll Hall of Fame, με ένα look που αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική Cher.

Η Zendaya και ο στιλίστας της, Law Roach, για άλλη μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, αποδεικνύοντας γιατί θεωρούνται ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στη μόδα.

Στην πρόσφατη τελετή του Rock & Roll Hall of Fame, η νεαρή σταρ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα εμβληματικό look του θρυλικού σχεδιαστή Bob Mackie από τη συλλογή του Fall 2001.

Η ένταξη της Cher στο Rock & Roll Hall of Fame είναι μια σπουδαία στιγμή, και η Zendaya μαζί με τον μακροχρόνιο στιλίστα της, Law Roach, ήταν περισσότερο από έτοιμοι για την πρόκληση. Το δυναμικό δίδυμο στράφηκε σε έναν από τους πιο διάσημους συνεργάτες της Cher: τον Bob Mackie. Ο Αμερικανός σχεδιαστής είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Cher.

Ο Law Roach αποκάλυψε μέσω Instagram ότι για την εμφάνιση αυτή επέλεξαν ένα κομμάτι από το αρχείο του Bob Mackie, συγκεκριμένα από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Φθινοπώρου 2001 με τίτλο “Foreign Intrigue”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα