Ζόζεφιν: Η δημόσια εξομολόγηση για τον Νίνο – “Είναι ο άνθρωπός μου”

Διαβάζεται σε 2'
Ζόζεφιν και Νίνο
Ζόζεφιν και Νίνο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Η γνωστή τραγουδίστρια Ζόζεφιν μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Νίνο, ενώ ανέφερε πως έχει γνωρίσει τους γονείς τους. Τι απάντησε στο εάν μένουν μαζί.

Την παρουσίαση του δίσκου της πραγματοποίησε η Ζόζεφιν και στο πλευρό της βρέθηκαν οι συνεργάτες της, αλλά και ο σύντροφός της, ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους απέφευγαν να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή και την σχέση τους, το ζευγάρι έχει αρχίσει πια να “λύνεται” και να απαντάει στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στην παρουσίασή της, ενώ μίλησε ανοιχτά για τον δεσμό της με τον Νίνο.

“Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δεν μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και έγραψα κι εγώ ένα, το “Έρωτά μου”, και τα τραγουδάμε ο ένας στον άλλον ανέφερε η Ζόζεφιν.

Ζόζεφιν και Νίνο
Ζόζεφιν και Νίνο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν μένουν μαζί, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο του γάμου, είπε: “Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool”.

Στη συνέχεια, η Ζόζεφιν εξομολογήθηκε: “Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε”.

Μάλιστα, η αγαπημένη σταρ ανέφερε πως έχει γνωρίσει τους γονείς του Νίνο, και εκείνος τους δικούς της, ενώ σημείωσε: “Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας”.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα