CL, Entourage και SATC

default image

Oι Coldplay μας πηγαίνουν στον Παράδεισο

Champions League
Oλυμπιακός-Μαρσέιγ (21.45, Μega), Mπαρτσελόνα-Μίλαν (21.45, Novasports 1, Novasports HD), Λεπτό προς Λεπτό (21.45, Novasports 2). Όλα από το Sport24.gr! Είδατε και τη νέα μας κατηγορία; Οι θρυλικές ομάδες. Ξεκινάμε με τη Μίλαν . Την επόμενη εβδομάδα έχει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Oλυμπιακός
Πρεμιέρα απόψε και για το Web Radio στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Τραγουδάκι
Oι Coldplay μας πηγαίνουν στον Παράδεισο .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τουλάχιστον τον κρόκο δεν τον εισάγουμε.

Betorium
Έπεσαν έξω οι δουλειές και έκλεισε το πρόγραμμα. Όχι δεν θα ξαναδούμε ούτε τον Γιάννη Φιλέρη, ούτε τον Στέφανο Τριαντάφυλλο στην καρέκλα του καλεσμένου του Χάρη Ξύδη. Κρίμα που δέκα άνθρωποι ακόμη έχασαν τη δουλειά τους.

Entourage
Πάει και αυτή. Απογοητευτικό το τελευταίο επεισόδιο. Βέβαια οποιαδήποτε σειρά φτάσει στην όγδοη σεζόν, καταντάει βαρετή. Περιμένουμε την ταινία. Θα μας λείψει ο Drama.

Sex and the City
To Prequel. Το CW, το κανάλι με τις νεανικές σειρές και τις σταρλετίτσες εξασφάλισε τα δικαιώματα του βιβλίου “The Carrie Diaries”. Μέχρι να παιχθεί η σειρά, ο Alpha θα συνεχίζει να προβάλλει όλα τα επεισόδια της σειράς. Έχετε αμφιβολία;

Toύρκικες σειρές
Τόσες… σαβούρες φέρνουν τα κανάλια, ήρθε το Τηλέραμα και τους έπιασε στον ύπνο. Θα δίνει dvd με επεισόδια της σειράς “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” με πρωταγωνιστή τον γνωστό και μη εξαιρετέο “Ονούρ”.

Treasure Link
Milky Way

Φωτό της ημέρας
Λεπτομέρεια από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Μπέτσι Τζόνσον η σχεδιάστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα