D.M: Απολαύστε την ησυχία

default image

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον κόσμο που πήγε για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Depeche Mode. Πάντα βέβαια υπάρχουν και χειρότερα…

Terra Vibe

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον κόσμο χθες στην Μαλακάσα. Παρκάρισμα 3 χλμ. μακριά από τον συναυλιακό χώρο, μετά από 2-2,5 ώρες οδήγημα σε κίνηση, άνθρωποι να διασχίζουν την εθνική τρέχοντας με τα πόδια ρισκάροντας τη ζωή τους, νεύρα, θυμός, απογοήτευση.

Πάντα βέβαια υπάρχουν και
χειρότερα

Depeche Mode
Η ανακοίνωση της DiDi Music:
Sorry to say the show is cancelled. Dave Gahan is ill. We’ve had a doctor in to see him backstage and unfortunately the doctor’s advice is that Dave cannot perform. In fact he is now on his way to hospital for a check up. Dave really wanted to be well enough to perform and apologizes for letting you fans down. We are hopeful Dave will recover by to morrow and that we can re-schedule the show for tomorrow but we will only know this tomorrow so listen for public announcement on radio and internet tomorrow (τέσσερα tomorrow σε μια πρόταση δεν είναι και λίγα).
Το tomorrow ήρθε πάντως και η συναυλία δεν θα γίνει.

Δ.Τ Νο 2
‘Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.
Παρʼ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.
Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία εί τε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.’

Citizen Journalism

Να παινέψουμε και λίγο το σπίτι μας. Όταν χθες το βράδυ μάθαμε από ένα τηλεφώνημα συνεργάτη πως η συναυλία ακυρώθηκε, η πρώτη μας δουλειά ήταν ασφαλώς να δούμε τι λέγεται online. Η είδηση είχε ήδη μπει στο NEWS 24|7 ενώ μετά ακολούθησαν κι άλλα ειδησεογραφικά σάιτ. Περιττό να πούμε τι έγινε στο Twitter.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τη συνάντηση γνωριμίας.

Μπάλα
Σήμερα Τετάρτη
ΝΕΤ 19.00, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
ALPHA 21.15, Λάρισα – ΠΑΟΚ

Google Street View
Όχι στην Ελλάδα! Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγόρευσε στα αυτοκίνητα της Google να φωτογραφίζουν στους δρόμους της Αθήνας μέχρι να δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις. Διαβάστε στην εφημερίδα Guardian και στο BBC περισσότερα.

Eurovision

Με δύο λέξεις κανονικά θα έπρεπε να αναφερθούμε στον πρώτο ημιτελικό. Ναταλία Βοντιάνοβα. Ας πούμε όμως και μερικά ακόμα πράγματα. Μισοάδειο το στάδιο, ούτε με φαντάρους δεν μπόρεσαν να το γεμίσουν. Μπράβο στη συμμετοχή της Ρουμανίας! Με την καθυστέρηση ήχου δεν μπορεί να γίνει κάτι (κάνει τις Μαγγίρα να φαίνονται πως δεν καταλαβαίνουν); Αίσχος το γεγονός ότι χάσαμε τις Tatou λόγω διαφημίσεων. Μία από αυτές τις διαφημίσεις ήταν για την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Στο τέλος έλεγε ‘Αυτό το χειμώνα μένουμε Ελλάδα’. Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι να φύγουμε;
Μέχρι 42,2% κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB για τον πρώτο ημιτελικό (μέχρι 47,4% ο Λαζόπουλος).

Twitter
Περίπου 17 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες, μόνο από τις ΗΠΑ, για το Twitter τον Απρίλιο (αύξηση 83% από το Μάρτιο). Παγκοσμίως υπολογίζεται πως το νούμερο είναι γύρω στα 30 εκατ.
Δείτε εδώ το πρώτο ‘τιτίβισμα’ από το διάστημα.

ALTER
Καθαρό το Alter σύμφωνα με το Πρωτοδικείο Αθηνών, σβήστηκε το πρόστιμο των 7 εκατ. ευρώ από τη ΦΑΕΕ Αθηνών.  

Φωτό της ημέρας
Enjoy the Silence .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα