Dailymotion, Sentra, Star και MTV

default image

Το Gmail, έπεσε για λίγες ώρες χθες και φυσικά ήρθε η συντέλεια για πολύ κόσμο που το χρησιμοποιεί ως το σημαντικότερο εργαλείο στη δουλειά του

Daily 50

Σε αυτό
εδώ το λινκ μπορείτε καθημερινά να βλέπετε το τοπ-50 των μουσικών βίντεο του Dailymotion από όλο τον κόσμο. Τα 50 πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο προκύπτουν από τις 7 τελευταίες μέρες. Αγαπημένο μας εδώ και καιρό, το Baby Baby Baby.

Gmail

Το Gmail, έπεσε για λίγες ώρες χθες και φυσικά ήρθε η συντέλεια για πολύ κόσμο που το χρησιμοποιεί ως το σημαντικότερο εργαλείο στη δουλειά του. Ανέβηκε και πάλι και ιδού η απολογία .

Star Trek
Ώστε φοράς κόκκινη μπλούζα σε επεισόδιο του Star Trek. Σύμφωνα με αυτή την ανάλυση , μέχρι να τελειώσει πιθανότατα θα έχεις πεθάνει. Σε πέντε αποστολές, από τα 59 μέλη του πληρώματος που βρήκαν το θάνατο, οι 43 φορούσαν κόκκινα.

Sentra 103,3
Χρόνια πολλά για τον ένα χρόνο στον αέρα και πολύ καλή συνέχεια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Παραλίγο και θα το έπιαναν το θέμα με τις βομβιστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα Νέα και ο Αδέσμευτος . Για βόμβα μιλά η πρώτη, για έκρηξη η δεύτερη εφημερίδα.

MTV
Γενέθλια έχει και το ελληνικό MTV αυτές τις μέρες και το γιορτάζει με το νέο του πρόγραμμα .

STAR
Οκτώ χρόνια μετά την αεροπορική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους και το Star θα προβάλλει δύο ταινίες για το τραγικό συμβάν.
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22.00, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, την ταινία ‘ World Trade Center ‘ και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 23.45, το ‘ Homeland Security ‘.

National Geographic
Άλλαξε χέρια το πολύ καλό μηνιαίο περιοδικό. Πλέον στη χώρα μας εκδίδεται από την 4π (Four Pi S.A) και όχι από τον ΔΟΛ. Ελπίζουμε να μην αλλάξει τίποτα άλλο. Πάντως το σάιτ είναι κάτω.

Ειδήσεις
Σύμφωνα με την AGB, τον Αύγουστο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν ως συνήθως στην κορυφή. Σημείωσε ποσοστό 25,5%, ενώ το STAR που τερμάτισε δεύτερο είχε 14,3% (τελείως διαφορετική θεματολογία βεβαίως). Στην τρίτη θέση ο ALPHA με 14,2%, στην τέταρτη ο ΑΝΤ1 με 13,1%. ALTER και ΝΕΤ είχαν 11,7% και 11,6% αντίστοιχα.

Marvel – Disney
Τα λέγαμε χθες. Να μείνουν όλα ανέπαφα. Ορίστε, άρχισαν τα mashups .

Apple
Η φαντασία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Φωτό της ημέρας
Η συνέχεια από χθες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα