DC, STAR και Apoclypse

default image

Η 6 επεισοδίων σειρά ντοκιμαντέρ, Apocalypse, που μεταδίδει ο Σκάι κάθε Κυριακή στις 23.00 είναι φοβερή.

DC
Μετά το λανσάρισμα του New52 η DC αλλάζει και λογότυπο(α). Κάθε αλλαγή ξενίζει σίγουρα, αλλά η συγκεκριμένη αλλαγή είναι για καλό. Το ξεφλούδισμα του DC έχει πολλά χρώματα και θα χρησιμοποιείται ανάλογα με τον τίτλο δίνοντας πολλές όμορφες δυνατότητες. Όπως και να ‘χει, παραμένει η αγαπημένη μας εταιρεία με κόμικς, κυρίως χάρη στην ύπαρξη της Vertigo στο οπλοστάσιο της.

STAR
Η αλήθεια είναι πως την αποφεύγουμε την τηλεόραση αλλά όταν τύχει κάποιο βράδυ κουρασμένοι και αποκαμωμένοι στον καναπέ να κάνουμε ζάπινγκ, το μοναδικό κανάλι που έχει ταινίες είναι το STAR. Πολλοί προτιμούν το Perfect 10 του Σκάι αλλά δεν είναι του γούστου μας τα CSI και NCIS. Μιλάμε βέβαια για τα ελεύθερα κανάλια, η nova έχει πολύ περισσότερες επιλογές.
Κάθε βράδυ λοιπόν και μια ταινία το STAR στις 22.00. Δεν είναι πάντα πρώτης διαλογής, έχεις όμως κάτι να δεις, ειδικά αν βαριέσαι να “κατεβάσεις”.

Ο Ντολφ Λούντγκρεν
Είναι ξύπνιος . Πολύ.

Κυριακάτικες
Διατηρήθηκε στην κορυφή το Πρώτο Θέμα (162 χιλ. φύλλα) και αυτή την εβδομάδα, από ότι φαίνεται και πάλι χάρη στα κουπόνια σούπερ μάρκετ. Ακολούθησαν οι Καθημερινή με 134 χιλ., Βήμα με 113, Έθνος με 101, Real με 90, Ελεύθερος Τύπος με 30, Δημοκρατία με 25 χιλ. φύλλα.
Μείωση 75,3% για τη Νίκη και μόλις 210 φύλλα!

SOPA/PIPA
Αποσύρθηκαν για τώρα!

ΣΚΑΪ
Η 6 επεισοδίων σειρά ντοκιμαντέρ, Apocalypse, που μεταδίδει ο Σκάι κάθε Κυριακή στις 23.00 είναι φοβερή. Έχει να κάνει με τον Β’ΠΠ και έχει σπάνιο υλικό. Σήμερα μεταδίδεται το 3ο επεισόδιο.
Μπόνους: Εδώ μπορείτε να τα δείτε όλα μαζεμένα.

Tumblr of the Day
TPM .

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 9 με 15 Ιανουαρίου το MEGA σημείωσε ακριβώς το ίδιο ποσοστό (24,4%), ενώ άνοδο είχε ο ΑΝΤ1 (20,9%). Στο 12,8% ο ALPHA, 11,1% το STAR, 6,7% o ΣΚΑΪ, 3,8% η ΕΤ3, μόλις 3,7% η ΝΕΤ, 2,1% η ΕΤ1.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ναι ρε Τσάκα μπες τους στο μάτι.

Φωτοσοπιές
Το PSDisasters το έχετε δει τελευταία;

Treasure Link
Φανταστικές δημιουργίες από τον Fabian Ciraolo .

Φωτό της ημέρας
Το Λονδίνο προετοιμάζεται για τους Ολυμπαικούς Αγώνες.
Σιγά μην προλάβει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα