Δευτέρα: Ημέρα τηλεόρασης

default image

Χθες είχαμε την τύχη να δούμε για πρώτη φορά ψηφιακό κινηματογράφο. Η ευκρίνεια, τα χρώματα και η κίνηση είναι χάρμα οφθαλμών

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο
τραγουδιστής και το παρολίγον
τραγούδι του.

Ψηφιακό σινεμά
Χθες είχαμε την τύχη να δούμε για πρώτη φορά ψηφιακό κινηματογράφο. Η ευκρίνεια, τα χρώματα και η κίνηση είναι χάρμα οφθαλμών. Τέτοια ανάλυση και τέτοια εικόνα περιμένεις να δεις μόνο σε πολύ καλό οικιακό σύστημα και όχι σε κινηματογράφο. Το Digital Cinema έχει έρθει και είναι καταπληκτικό.

Έξυπνα κινητά και τα λειτουργικά τους
Διαβάστε το άρθρο του ΜΕΝ 24.

Σινεμά
Το τρέιλερ και το making of του Fantastic Mr. Fox.

Fantasy Sports
Η επόμενη αγωνιστική του Champions League είναι προ των πυλών. Όσοι δεν έχετε ήδη εγγραφεί κάντε κλικ εδώ ενώ αν παίζετε ήδη, ακολουθείστε την ομάδα των Media* εδώ .
Τα δώρα που προσφέρονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τα πιο πλούσια που δίνονται σε αντίστοιχα ‘football manager’ του διαδικτύου.

IMDB
Το δημοφιλέστερο σάιτ για τον κινηματογράφο, το IMDB , έγινε προχθές 19 ετών. Αν σας φαίνεται λίγο μεγάλο, όταν το Yahoo! είναι μόλις 14, εδώ είναι η εξήγηση.

Τέχνη
Με μαλλιά . Και πάλι δεν προβλέπεται να λες σε μια κυρία, ‘Είσαι ζώον’.

Google Wave
Αν ακόμα σκέφτεστε ‘τι είναι τούτο;’, δείτε το παράδειγμα στο απίθανο βίντεο (με ήχο!).

Marge
Το εξώφυλλο του Playboy με τη Marge Simpson σίγουρα το έχετε δει όλοι. Δείτε και τις μέσα φωτογραφίες.

The Simpsons
Επειδή όμως Simpsons δεν είναι μόνο οι γυμνές φωτογραφήσεις της Marge, εδώ σας δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο χαρακτήρα για τη σειρά.

4
Σήμερα Δευτέρα στις 21.50 είναι το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου. Δεν θα το χάσουμε ασφαλώς ενώ θα ρίχνουμε ματιές και εδώ .

ANT1
Εξυπακούεται πως παράλληλα στην τηλεόραση μας θα παίζει και το Next Top Model (21.00). Να ‘ναι καλά το pip (picture in picture).
Απορία: Τα pip τα μετράει η AGB;

Θέμα 989
Εδώ  μπορείτε να δείτε που ακούγεται και ποιο είναι το πρόγραμμα του νέου ραδιοσταθμού Θέμα 98,9, που άρχισε σήμερα το πρωί το πρόγραμμα του.

Φωτό της ημέρας

Ένα διαφορετικό bodypainting .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα