Δευτέρες γεμάτες

default image

Από talk show και εκπομπές με ιστορίες και συζητήσεις. Μήπως την ταινία της Δευτέρας από την Ετ-1; Α! Την ερχόμενη Δευτέρα τα βραβεία του ΠΣΑΤ

Webby Awards
Τα Όσκαρ του διαδικτύου, ‘ Webby Awards‘, τιμούν κάθε χρόνο τα καλύτερα σάιτ, βίντεο, διαφημίσεις. Η προθεσμία για να καταθέσει κανείς το βίντεο του λήγει στις 14 Δεκεμβρίου (στείλτε αν έχετε κανένα καλό). Εδώ μπορείτε να δείτε τα 12 πιο εμπνευσμένα βίντεο του διαδικτύου, όλων των εποχών, σύμφωνα με τα Webby Awards.

Βραβεία ΠΣΑΤ
Την ερχόμενη η Δευτέρα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αθλητριών και ομάδων του 2007. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Αντώνης Κατσαρός και ο Βασίλης Σκουντής, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ.

TV
Σε 2 χρόνια θα εφαρμοστεί η οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τις διαφημίσεις στην τηλεόραση. Σύμφωνα με αυτή, τα διαφημιστικά διαλείμματα θα επιτρέπονται κάθε 30 λεπτά κατά τη μετάδοση ταινιών και ειδησεογραφικών προγραμμάτων, ενώ η διάρκειά τους δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 12 λεπτά την ώρα.

Τι να δούμε
Ανατροπή, Πρόσωπο με Πρόσωπο, Προσκήνιο, Αντιπαραθέσεις, Personna Grata, Κίτρινος Τύπος, Top Stories; Ώρες ώρες μας λείπει το ‘Θέατρο της Δευτέρας’.

ΕΡΤ
Στο Top Stories (ΝΕΤ) πάντως δεν θα ασχοληθούν με το ασφαλιστικό όπως οι άλλες εκπομπές, αλλά με την κατασκευή των Σταρ. Ψηφιακά λίφτινγκ στα εξώφυλλα περιοδικών, διορθώσεις φωνών τραγουδιστών στα στούντιο, δωροδοκίες, εκβιασμοί  και άλλα ωραία του σταρ σίστεμ (γίνονται αυτά στην Ελλάδα;).
Στη δε ΕΤ1 θα έχουμε επανεκκίνηση για την ‘Ταινία της Δευτέρας’ με το φιλμ του Ρομπέρτο Μπενίνι, ‘Η ζωή είναι ωραία’.

Video Games
Η μεγαλύτερη συνεργασία εταιρειών στο χώρο του gaming είναι γεγονός. Η Activision και η Vivendi Games ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλέον η εταιρεία κολοσσός ονομάζεται Activision Blizzard. Μερικοί δημοφιλής τίτλοι των δύο εταιρειών είναι οι World of Warcraft, Call of Duty, Guitar Hero. Η Activision Blizzard έχει πλέον αξία 18,9 δισ. δολάρια και περνά στην πρώτη θέση του χώρου, πάνω και από την Electronic Arts.

Liberis
Σύμφωνα με το Δ.Τ των Εκδόσεων Λυμπέρης, το διάστημα Ιανουάριος – Οκτώβριος του 2007, το  Prevention βρέθηκε στην κορυφή, όσο αφορά τις πωλήσεις, των περιοδικών υγείας, με μέσο όρο 40 χιλ. τεμάχια το μήνα. Ακολούθησαν, Shape με 29, Vita με 28, Forma με 26, Αρμονία με 22. Μπράβο σε όλα πάντως. Ποιός περίμενε πως θα “έπιαναν” περιοδικά για σωστή διατροφή, άσκηση και υγεία στην Ελλάδα;

Στις ΗΠΑ
Ιδού οι 10 πιο καλοπληρωμένες ηθοποιοί του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter:
1. Reese Witherspoon, 15 – 20 εκατ. δολάρια την ταινία
2. Angelina Jolie, 15 – 20
3. Cameron Diaz, 15+
4. Nicole Kidman, 10 – 15
5. Renee Zellwege, 10 – 15
6. Sandra Bullock, 10 – 15
7. Julia Roberts, 10 – 15
8. Drew Barrymore, 10 – 12
9. Jodie Foster, 10 – 12
10. Halle Berry, 10

ALPHA
Μέσα στο μήνα ολοκληρώνεται η σειρά του Alpha, ‘Για την καρδιά ενός αγγέλου’ που πρέπει να σημειώσουμε πως είχε πολύ καλές ερμηνείες. Η Ναταλία Δραγούμη θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη νέα σειρά του σταθμού, με τίτλο ‘Εξαφάνιση’. Στο πλευρό της θα είναι οι Νίκος Σεργιανόπουλος και Σταύρος Ζαλμάς.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso ασφαλώς. Για όλα. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς.

ET
Πέμπτη με Σάββατο θα γίνει η μετακόμιση του Ελεύθερου Τύπου από Τραχώνες προς Μαρούσι και αναμένεται οι δημοσιογράφοι να δουλέψουν την Κυριακή στα καινούργια τους γραφεία.

Φωτό της ημέρας
Δύσκολοι καιροί για προέδρους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα