‘Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία’ Αλέκος

default image

Αυτό το ‘Με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα’ της ΝΕΤ δεν ήταν τυχαίο. Περιμέναμε 2 μέρες και τελικά το διαπιστώσαμε στη χθεσινή μετάδοση

iPhone

Οι συντάκτες του MEN 24 ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου iPhone από τον Στιβ Τζομπς, οπότε το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε το εμπεριστατωμένο
άρθρο τους για το νέο “μαγικό” τηλέφωνο (έχει και φωτογραφίες). Σημεία κλειδιά, το 3G, η μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία, το GPS, η απίστευτη τιμή. Κοιτάξτε
εδώ τι υποστήριζε ο Φρέντος (εντάξει δεν ξέρει ο άνθρωπος από αυτά) λίγο πριν τις ανακοινώσεις του Στιβ Τζομπς.

Ω
Βγήκε τελικά, όχι όμως ως ‘Νέα Ώρα’, αλλά ως σκέτο ‘Ω’. Όχι με μακρόστενο σχήμα όπως φαίνεται από το πρωτοσέλιδο αλλά με μικρό. Καλή συνέχεια στη νέα αρχή.

ΝΕΤ

Αυτό το ‘Με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα’ της ΝΕΤ δεν ήταν τυχαίο. Περιμέναμε δυο μέρες και τελικά το διαπιστώσαμε χθες στη μετάδοση του αγώνα Ολλανδία – Ιταλία.

Ατάκες
‘Η φάση έγινε με μεγάλη ταχύτητα’. Μεγάλη ή μικρή, οφείλεται να γνωρίζετε τους κανονισμούς. Δεν ήταν οφσάιντ, αλλά από που να το γνωρίζουν, η δουλειά τους είναι;
‘Άμα βγάλουν τα μαύρα οι διαιτητές, τότε θα ασχοληθώ μαζί τους’. Ναι αλλά αυτός φοράει κίτρινη μπλούζα.
‘Τον κέρασαν μια τούρτα οι συμπαίκτες του και αυτός το βράδυ έβαλε ένα γκολ. Πολύ σημαντικό και αυτό’. Πάρα πολύ.
‘Θέλω να δω τι θα λένε αύριο τα ιταλικά ταμπλόιντ’. Οι μεσημεριανές εκπομπές να δείτε τι θα λένε.
‘Α εντάξει μας ειδοποιούν πως έχουμε Παναγιώτη Βαρούχα μετά’. Γιατί;
‘Κάνει το 3-0 για τους τουλίπες’. Αυτά είναι.

SAW
Μεγάλη προσφορά του κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου είναι προ των πυλών. Αν και με αυτή δεν ξεφύγει κατά πολύ από τις 100 χιλιάδες φύλλα, τότε πρέπει να αναζητηθεί αλλού το πρόβλημα. Τις Κυριακές λοιπόν 15, 22 και 29 Ιουνίου ο Ελεύθερος Τύπος θα προσφέρει τα φιλμ SAW I, II και ΙΙΙ αντίστοιχα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Παίζει η Εθνική σήμερα οπότε η μάχη των πρωτοσέλιδων των αθλητικών εφημερίδων είναι μεγάλη. Θεωρούμε πως νικητής βγαίνει το Goal για το ‘Μολών Λαβέ’ και το ωραιότατο σκίτσο.

MEGA
Η σημερινή εκπομπή του Παύλου Τσίμα (00.00) είναι και η τελευταία της σεζόν. Λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής με τη Σουηδία, η σημερινή Έρευνα είναι αφιερωμένη σε αυτή και μερικές από τις συνεντεύξεις και δηλώσεις που θα δούμε είναι των Νίνη, Σεϊταρίδη, Σαμαρά, Βρύζα, Κατσουράνη.

MEGA2

Layer Cake, Secret Window ή Hellboy; Επιλέξτε εδώ .

Μπάλα
Σήμερα Τρίτη λοιπόν στις 21.45 στη ΝΕΤ (ωχ ο Βερνίκος), Ελλάδα – Σουηδία. Πάμε Ελλαδάρα! Για όσους δεν αντέχουν τις συγκινήσεις, ο Σκάι στις 22.00 προβάλει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Η ερωτική ζωή των ζώων’.

Στις ΗΠΑ

Στο Google λέει ο Τζον ΜακΚέιν πως ψάχνει για αντιπρόεδρο. Έχουν χιούμορ στην Αμερική.

Amazon
Όταν πριν 4-5 μέρες έπεσε το σάιτ του Amazon για μιάμιση ώρα, οι αναλυτές είπαν πως έχασε περίπου 3 εκατ. δολάρια από αγορές που θα γίνονταν. Βέβαια αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια γιατί αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι από το διάσημο ηλεκτρονικό κατάστημα και δει ότι η ιστσελίδα είναι κάτω επιστρέφει αργότερα και κάνει την αγορά του. Είναι αλήθεια όμως πως εκείνη την ημέρα έχασε περίπου μισό δισ. δολάρια μια και η μετοχή έπεσε από τα 82,25 δολάρια στα 80,90.

ALPHA

Επέστρεψε για τα καλά ο άνθρωπος. Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα ο Νίκος Αλιάγας φιλοξενεί στο Γκρο Πλαν την Έλενα Παπαρίζου. Επίκαιρο λόγω Σουηδίας ή έτυχε;

Στον Τύπο
Διαβάστε εδώ για πολύ ωραία υπόθεση λογοκρισίας και την αντίδραση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδας.

Φωτό της ημέρας
Από εκπαίδευση γυναικών αστυνομικών στο Ιράκ. Τί να πετύχεις ντυμένη έτσι κυρία μου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα