“Δεν είναι δικός μας δημοσιογράφος!”

default image

Αυτό το χθεσινό του MEGA και του ΑΝΤ1 δεν χρειαζόταν. "Ο δημοσιογράφος που περιγράφει τον αγώνα δεν είναι δημοσιογράφος του Mega/Ant1". Μπράβο!!

Unfair

Αυτό το χθεσινό του MEGA και του ΑΝΤ1 δεν χρειαζόταν. ‘Ο δημοσιογράφος που περιγράφει τον αγώνα δεν είναι δημοσιογράφος του Mega/Ant1′. Μπράβο, μας είπατε τι δεν είναι. Τι είναι όμως; Κάποιος περαστικός, δημοσιογράφος άλλου Μέσου, Κύπριος δημοσιογράφος; Γιατί όλο αυτό; Αν τα παιχνίδια δεν είχαν σχολιασμό δεν θα τα βλέπαμε; Καλύτερα πάντως με Σκοτσέζο και Ισπανό εκφωνητή ή με φυσικό ήχο από το γήπεδο, παρά αυτό το αναίτιο σπάσιμο της απεργίας.

NOVA
Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, το κορυφαίο γεγονός για τον κόσμο του κινηματογράφου, η απονομή των βραβείων Όσκαρ, θα μεταδοθεί ζωντανά στη Nova. Τα Κυριακή 24/2 (ξημερώματα Δευτέρας στην πραγματικότητα) στις 03.00 το Filmnet1 θα προβάλλει την 80η απονομή με ελληνικό σχολιασμό. Στο Filmnet2 θα προβληθεί η πρωτότυπη εκδήλωση. Μπορείτε πάντως να τη δείτε (χωρίς ξενύχτι) τη Δευτέρα στις 21.00 από το Filmnet1.

Όσκαρ
Μη χάσετε το αφιέρωμα του MEN 24 στα βραβεία Όσκαρ . Ο διαγωνισμός μας για τα βραβεία Όσκαρ (με χορηγό το GreekBooks.gr ) λήγει σε 8 μέρες. Σπεύσατε .

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη Media Services, τον Ιανουάριο η διαφημιστική πίτα που μοιράστηκε στα ΜΜΕ ήταν αξίας 172,7 εκατ. ευρώ. Τα περιοδικά πήραν τη μερίδα του λέοντος (80,3 εκατ.) Η τηλεόραση καρπώθηκε τα 51,5 εκατ., οι εφημερίδες 27,8 και το ραδιόφωνο 13. Συγκεκριμένα τα έσοδα των ραδιοφωνικών σταθμών παρουσίασαν αύξηση 104%!

TV

Πιο αναλυτικά για τα διαφημιστικά έσοδα των τηλεοπτικών σταθμών τον Ιανουάριο, το MEGA πήρε 16,2 εκατ., ο ΑΝΤ1 10,3 εκατ., ο ALPHA 8,56, το STAR 8,51, το ALTER 5 και η ΝΕΤ 2,2.

Δημοσιογράφοι

Δείτε εδώ την έκθεση που εξέδωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για τους θανάτους των δημοσιογράφων τη χρονιά που μας πέρασε.

Ξεblogare

Η Ψηφιακή Ελλάδα και το Υπ. Παιδείας διοργανώνουν μαθητικό διαγωνισμό μπλόγκινγκ . Δείτε εδώ περισσότερα.

Τα Νέα

Μαθητικό διαγωνισμό έχουμε και από την εφημερίδα ‘Τα Νέα’. Πρόκειται για τον ‘15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων 2008′ με προθεσμία λήξης την 31η Μαρτίου. Περισσότερες λεπτομέρειες στην εφημερίδα.

Στις ΗΠΑ
Είναι πλέον επίσημο: Η απεργία των σεναριογράφων σταμάτησε. Μετά από 100 μέρες κινητοποιήσεων οι σεναριογράφοι ψήφισαν για το αν θα συνεχίσουν ή όχι την απεργία και με ποσοστό 92,5% αποφασίστηκε να γυρίσουν στις δουλειές τους.

Yahoo!

Πολλοί οι γαμπροί για το Yahoo!. Μετά τη προσφορά εξαγοράς της Microsoft και της πρότασης της Google για συνεργασία, έρχεται τώρα η News Corp. (εκτός των άλλων έχει και το MySpace) του Ρούπερτ Μέρντοχ και σύμφωνα με τη Wall Street Journal, προτείνει συγχώνευση.

Woman Symbol

Η γνωστή γυναικεία free-press, ‘Woman Symbol’ έγινε από εβδομαδιαία, μηνιαία. Πλέον κυκλοφορεί την πρώτη Παρασκευή του κάθε μήνα.

ERT
Το πρόγραμμα της δορυφορικής τηλεόρασης ERTworld παρουσίασαν ο πρόεδρος –διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος και οι συνεργάτες του και ανέφεραν πως μέσα σε δύο χρόνια το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ αναβαθμίστηκε ποιοτικά, ενώ πλέον το σήμα της είναι διαθέσιμο σε 5 εκατ. τηλεθεατές παγκοσμίως. Εκτός από τις εκπομπές ‘Ελληνικό Πανόραμα’, ‘Nostalgia’ κ.α., προβάλλονται οι κλασσικές σειρές ‘Τα παιδιά της Νιόβης’, ‘Λωξάντρα’, ‘Απόστολος και μόνος’, σύγχρονες σειρές όπως οι ‘Λούφα και Παραλλαγή’ και ‘Άμυνα Ζώνης’, ντοκιμαντέρ όπως τα ‘Εξάντας’ και ‘Ταξιδεύοντας’, αθλητικοί αγώνες κλπ.

Ελλαδάρα

Διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο για όλα αυτά τα πρόστιμα που μας επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και μας πιάνει σύγκρυο. Παράνομες χωματερές, μόλυνση του περιβάλλοντος, απαγόρευση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ότι θέλει κάνει η κάθε κυβέρνηση και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε το λογαριασμό. Διαβάστε εδώ το πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

ALPHA
Μέχρι 66,2% έφτασε το προχθεσινό ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ και ώθησε τον Alpha στην πρώτη θέση με ποσοστό 22%.

Mixtape

Το mixtape.gr κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει την Παρασκευή με ένα πάρτι στο Soul. Χρόνια Πολλά.

Στο Νησί

Η ιδιοκτήτρια μιας παμπ στην Αγγλία ακύρωσε πριν μερικά χρόνια τη συνδρομή της στο συνδρομητικό BSkyB και έβαλε Nova (!) για να βλέπουν οι πελάτες ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Αγγλικού πρωταθλήματος. Η “έξυπνη” κίνηση έγινε γιατί η πρώτη συνδρομή της στοίχιζε 6.000 λίρες (μια και ήταν σε παμπ και όχι σε σπίτι) και η δεύτερη 800 λίρες. Μετά από μήνυση της Premier League το δικαστήριο καταδίκασε την κα. Μέρφι, αφού το BSkyB έχει την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων αυτών στη Μ. Βρετανία, ενώ τώρα έχασε και την έφεση.
Οι Έλληνες φοιτητές στην Αγγλία πάντως, ξέρουν πολύ καλά πως από το 2000 βλέπουν Nova και στις εστίες και σε καφέ και σε παμπ.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Η άκρη του ουρανού – Γερμανο-τουρκική βραβευμένη σινεφίλ του Φατίχ Ακίν με τη Χάνα Σιγκούλα.
Rescue Dawn – Περιπέτεια με τον Κρίστιαν Μπέιλ.
Μόλις χώρισα – Κωμωδία με τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Το Μέγαρο Γιακούμπιαν – Κοινωνική από την Αίγυπτο.

Φεστιβάλ

Σήμερα ξεκινά το 6ο Greek Cult Film Festival στο Gagarin205. Λεπτομέρειες εδώ .

14/2
Του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα, χρόνια πολλά κλπ, δείτε πως το γιορτάζουν στο Google , το YouTube , το Yahoo! .

Φωτό της ημέρας
Παρότι διαγωνιζόντουσαν πολύ εντυπωσιακότερα σκυλιά, στον 132ο Westminster Kennel Club Dog Show , στη Ν. Υόρκη, νικητής αναδείχθηκε ο Uno, ράτσας μπιγκλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα