Δεν είναι και τόσο κουλ (Cuil)

default image

Ο Mr T διαφημίζει τα Snickers. Ο τρόπος όμως που γίνεται αυτό ενόχλησε πολύ κόσμο στη Μ. Βρετανία, καθώς η διαφήμιση εξευτελίζει τους γκέι

Διαφήμιση
Ο Mr T διαφημίζει τα Snickers . Ο τρόπος όμως που γίνεται αυτό ενόχλησε πολύ κόσμο στη Μ. Βρετανία και η διαφήμιση αποσύρθηκε. Επίσης λογικό μια και εξευτελίζει τους γκέι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αδέσμευτος Τύπος και φύγαμε για Άγιο Όρος.

Σινεμά
Νέα ταινία με τον Μπεν Στίλερ. Σε κάποιους αρέσει αυτός ο ηθοποιός, κάποιοι τον μισούν. Όπως και να ‘χει το Tropic Thunder μοιάζει με μια διαφορετική αμερικανική κωμωδία, όπου φαίνεται πως ο “μαύρος” Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. κλέβει την παράσταση. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

ALPHA
Ονειρεμένο το καθημερινό πρόγραμμα του Alpha.
14.00 Melrose Place
15.45 Baywatch
17.10 Baywatch
17.50 Beverly Hills

Στην παραλία

Προβλήματα που έχει ο κόσμος…

Ημερησία
Το Homme της σαββατιάτικης Ημερησίας, τώρα κυκλοφορεί αυτόνομο στα περίπτερα, έχει τίτλο Erotica (το σύμπαν των σαρκικών απολαύσεων). Το βλέπεις και σκέφτεσαι, εντάξει το κλασικό πιασάρικο θέμα για το καλοκαίρι. Όμως το τεύχος είναι πάρα πολύ καλό, ερωτικό ναι αλλά όχι πρόστυχο.

Cuil
Η νέα μηχανή αναζήτησης Cuil βγήκε από πρώην εργαζομένους της Google και υπερηφανεύεται πως έχει “βρίσκει” από 120 δισ. σελίδες. Τη δοκιμάσαμε και καταλήξαμε πως δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα… Σίγουρα δεν απευθύνεται και δεν θα βολέψει τους χρήστες από την Ελλάδα.

Κινητά
Σύμφωνα με έρευνα της ABI Research, το παλιό καλό και απλό SMS είναι αυτό που φέρνει και θα συνεχίσει να φέρνει χρήματα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, πολύ μπροστά από τα MMS και άλλες πιο νέες κατηγορίες μηνυμάτων. Από τα 212 δισ. δολάρια κέρδη που περιμένουν οι εταιρείες στο σύνολο τους το 2013, τα 177 θα προέρχονται από τα SMS.

YouTube
Σε μια γειτονιά στην Μαδρίτη όπου έβγαζαν το μεροκάματό τους ιερόδουλες, οι κάτοικοι βαρέθηκαν να βλέπουν αυτές τις καταστάσεις στο κατώφλι του σπιτιού τους και προχώρησαν σε δραστικά μέτρα. Βιντεοσκόπησαν βραδινές “συναλλαγές” των ιερόδουλων με πελάτες και κατόπιν ανέβασαν τα βιντεάκια στο YouTube. Αυτό το έκαναν για τρομάξουν τους άντρες, που αναζητούν τον αγοραίο έρωτα (sic), μήπως τους δουν στο διαδίκτυο και να πάψουν να πηγαίνουν εκεί έτσι ώστε να πέσει η πελατεία και να φύγουν με τη σειρά τους και οι κοπέλες. Συγκεκριμένα βιντεοσκόπησαν 22 άντρες/πελάτες. Δυστυχώς για τους πολίτες που έκανα τις βιντεοσκοπήσεις, επενέβη το κράτος, τους υποχρέωσε να ξηλώσουν τις κάμερες και τους επέβαλε χρηματικά πρόστιμα.

Στις ΗΠΑ
Ο ράπερ Νας και το Fox News είναι στα χαρακώματα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Φωτό της ημέρας
Ακόμα στη δουλειά ε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα