Δεν πωλείται λέμε! Μην επιμένετε…

default image

Όργιο φημών για πώληση της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" και με την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ΜΜΕ αυτή την εποχή, όλα είναι πιθανά

Doh!

Το άνοιγμα του

The Simpsons Movie
στις ΗΠΑ έφερε 72 εκατ. δολάρια στα ταμεία και είναι το 3ο πιο επιτυχημένο άνοιγμα ταινίας κινουμένων σχεδίων. Το φιλμ στοίχισε 75 εκατ. και οι κριτικές που έχει πάρει είναι πολύ καλές.

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!
Έτσι με κεφαλαία γράμματα το γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης στο ‘Πρώτο Θέμα’ και φυσικά αναφέρεται στις φήμες για πώληση της εφημερίδας. Λέει μάλιστα πως ειδικά τώρα που ο Χατζηνικολάου έγινε ιδιοκτήτης ΜΜΕ (βλ. Ράδιο Βερόνικα παρέα με τον Ανδρέα Κουρή) θα πάει αυτός να γίνει υπάλληλος και να τον παίρνει ο μιντιάρχης Χατζηνίκος (sic) τηλέφωνο και να ζητά να μιλήσει με το αφεντικό του…;

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή η Ελευθεροτυπία ήταν και πάλι πρώτη με 192 χιλ. φύλλα (είχε τον 2ο τόμο του βιβλίου του Αν. Παπανδρέου). Ακολούθησε το Θέμα με 188, το Βήμα και η Καθημερινή με 165, το Έθνος με 107, ο Ελεύθερος Τύπος με 93.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 16 με 22 Ιουλίου το MEGA επανήλθε στην κορυφή με 15,5%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 14,7%, STAR με 12,2% (είχε καιρό να βρεθεί στην Τρίτη θέση), ALPHA με 11,9%, ΝΕΤ με 10,2%, ALTER με 10%.

Λέμε να δούμε
The searchers . Ένα από τα καλύτερα γουέστερν του Τζον Φορντ με τον Τζον Γουέιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στον ALPHA την Τετάρτη στις 01.45 (δηλ. Πέμπτη).

Σόου
Ένα από τα μεγαλύτερα σόου του κόσμου, το Mamma Mia! , έρχεται στην Αθήνα. Το διάσημο μιούζικαλ είναι βασισμένο σε τραγούδια των ΑΒΒΑ, έκανε πρεμιέρα το 1999 και το έχουν δει πάνω από 30 εκατ. άνθρωποι. Έγινε και κινηματογραφική ταινία και θα προβληθεί του χρόνου, με τους Πιρς Μπρόσναν και Μέριλ Στριπ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην Αθήνα θα τους δούμε στο ‘Θέατρο Badminton’ του χρόνου το Μάιο.

Φορτώνει τις μπαταρίες του
Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείται κατά κόρον το καλοκαίρι που όλοι παίρνουν τις άδειές τους… και πρέπει να απαγορευτεί δια νόμου.

MEGA
Μία από τις νέες σειρές του MEGA, ονομάζεται ‘Ένα μήνα και κάτι’. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Ζέτα Δούκα και ο Αλέξης Γεωργούλης και πρόκειται για ρομαντική κομεντί.

Πρώτο Θέμα

Καλορίζικο και το σάιτ .

Φωτό της ημέρας
Τα μπάνια του λαού συνεχίζονται κανονικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα