Διαγωνισμοί και νικητές

default image

Σε Bafta Awards, World Press Photo και Grammy. Έχουν ενδιαφέρον, γιατί μας ...ξεφεύγουν και δεν τα βλέπουμε πολύ συχνά. Όπως η υπόθεση Κούγια (ε;)

Bafta
Το Atonement βραβεύτηκε ως η καλύτερη ταινία στα βρετανικά Bafta Awards. Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις και η Μαριόν Κοτιγιάρ πήραν αυτά των καλύτερων ηθοποιών και γενικά τα βραβεία μοιράστηκαν στα φαβορί. Δείτε εδώ όλους τους νικητές.

World Press Photo
Δείτε εδώ τη φωτογραφία που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον 51ο ετήσιο διαγωνισμό ‘World Press Photo’. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κουρασμένο Αμερικανό στρατιώτη στο Αφγανιστάν και ο φωτογράφος είναι ο Tim Hetherington του Vanity fair. Εκτός του 1ου βραβείου κέρδισε 10 χιλ. Ευρώ και μια νέα φωτογραφική μηχανή. Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που κέρδισαν ανά κατηγορία.

Grammy
Μπορεί η Amy Winehouse να μην κατάφερε να βγάλει βίζα για να παρευρεθεί στην απονομή των Γκράμι, αυτό όμως δεν τη σταμάτησε να σαρώσει τα βραβεία εξ’ αποστάσεως. Καλύτερος δίσκος, καλύτερο τραγούδι, καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη και άλλα δύο βραβεία για το άτακτο κορίτσι από την Αγγλία. Δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες και όλους τους νικητές.

TV
Με την υπόθεση Ζαχόπουλου και την εκλογή Αρχιεπισκόπου θα ασχοληθούν οι εκπομπές της Δευτέρας. Με τον Κούγια κανείς;

Nova
Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή του 3ου κύκλου του Prison Break από το Filmnet, η συνδρομητική κάνει τη σωστή κίνηση και δείχνει όλο τον 2ο κύκλο σε ένα διήμερο μαραθώνιο για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν 16 και 17 Φεβρουαρίου από τις 13.15, ενώ τη Δευτέρα στις 21.30 ξεκινά ο 3ος.

Nitro

Σύμφωνα με καταχώρηση του περιοδικού της ΙΜΑΚΟ, το Nitro είναι το πρώτο σε αναγνωσιμότητα lifestyle περιοδικό στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο του 2007 είχε 307 χιλ. αναγνώστες το μήνα και το δεύτερο εξάμηνο 352 χιλ. (αύξηση 14,7%).

MEGA

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε το πέρασμα του Ηλία Μαμαλάκη από τη σειρά ‘Μαύρα Mεsάνυχτα’, όπυ θα υποδυθεί ένα νονό της νύχτας!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελεύθερος Τύπος. Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο… 

ΑΝΤ1

Γλυκάθηκε ο ΑΝΤ1 με τα νούμερα που κάνουν οι ξένες σειρές (το Prison Break έκανε 22% στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου την Τρίτη και το Lost έκανε εικοσάρι στην πρεμιέρα του την Τετάρτη) και έτσι φαίνεται πως αρχίζει τις εκκαθαρίσεις σειρών που δεν φέρνουν τα προσδοκώμενα. Πρώτα θύματα θα είναι ο ‘Γητευτής’ και οι ‘Τζίτζικας και Μέρμηγκας’. 

Στις ΗΠΑ
Φαίνεται πως σώζεται η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Για το διαγωνισμό μας κάντε κλικ εδώ.

Φωτό της ημέρας
Μία από τις φωτογραφίες που βραβεύτηκαν από την επιτροπή του ‘World Press Photo’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα