Διαγωνισμός News247

default image

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Stand up comedy" και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αι δύο… μονόλογοι" τo Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Παραμυθιας

Η παράσταση παρουσιάζεται για 3η χρονιά στο θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθίας 27 και Μυκάλης, Κεραμεικός) κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 29 Οκτωβρίου.

Αι δύο… μονόλογοι

Οι δύο πιο εξωφρενικοί μονόλογοι που ετοίμασαν ποτέ. Τα καλύτερά τους από τα χρόνια που ασχολούνται με το stand up comedy εμπλουτισμένα με ότι νέο συμβαίνει στη ζωή και την επικαιρότητα αλλά και multimedia όπου μας δείχνουν τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι!

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη “Stand up comedy” και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Αι δύο… μονόλογοι”  τo Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Παραμυθιας.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Αι δύο… μονόλογοι 3η χρονιά. Η 3η χρονιά! Η 3η και πιο φαρμακερή, πιο αστεία και πιο καλή. Όσα ακόμα κι αν πούμε θα είναι λίγα. Γιατί; Απλούστατα διότι η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία! Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν, ο Γιώργος κι ο Σίλας εμπνέονται και γράφουν και σας δίνουν ραντεβού επί σκηνής για 3η χρονιά. Με τους δύο πιο εξωφρενικούς μονολόγους που ετοίμασαν ποτέ – με εμπλουτισμένη σύνθεση – σας προσκαλούν να δείτε τη ζωή από την καλή αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα.

Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, δύο κωμικοί. Στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, τον μονόλογο. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.

Θέατρο Παραμυθίας: Παραμυθίας 27 & Μυκάλης, Κεραμεικός, τηλ. 210 3475904

 Πληροφορίες για κρατήσεις:

TEXNIS Οργάνωση Θεάματος

τηλ. 210 9345378, 210 9340038

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο 21.15

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ΕΥΡΩ

ΕΙΠΑΝ:

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, πρέπει όλοι να δούμε αυτή την παράσταση γιατί μας υποχρεώνει το μνημόνιο.

Γιώργος Παπανδρεου

Την γνώμη μου για την παράστασή τους θα την καταθέσω σε επιστολή.

Κώστας Καραμανλής

Φανταστική παράσταση από δύο ανθρώπους που σκέφτονται! Δεν υπάρχουν!

Καρτέσιος

Είναι μια εξαιρετική παράσταση. Όσοι μετανάστες την είδαν, έχουν φύγει από την Ελλάδα.

Άδωνις Γεωργιάδης

Θέλω να δω τι μαγείρεψαν φέτος αυτά τα αγόρια.

Ευγενία Μανωλίδου

Είδα την παράσταση και ομολογώ πως δεν κατάλαβα τίποτα.

Γιάννης Καψής

Θα τους καλούσαμε στην εκπομπή αλλά τώρα επειδή είμαστε στο MEGA κάνουμε τους σοβαρούς.

Σκορδαλιάγκας

Θα τους δω, είναι μέχρι στιγμής οι μόνοι που επιδοκιμάζουν τη σχέση μου με την Κάρλα.

Νικολά Σαρκοζί

Δεν παίζονται!

Λιονέλ Μέσι

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ www.xatzi.gr

Γεννήθηκα στη Λιβαδειά και μεγάλωσα όπως κάθε ζωηρό παιδί της επαρχίας με ηρεμιστικά. Η ζωή μου άλλαξε όταν στα 18 ρώτησα τους γονείς μου αν είμαι υιοθετημένος και μου απάντησαν, ναι αλλά σε έφεραν πίσω.

Κατόπιν μετακόμισα στην Αθήνα κι άρχισα να ασχολούμαι με το ραδιόφωνο και τη μουσική. Παράλληλα ασπάστηκα τον καπιταλισμό κι άρχισα να γράφω κείμενα και σενάρια για διαφημίσεις. Στα 24 ανακάλυψα το stand up comedy. Εκεί άλλαξαν όλα! Ήταν ένας δρόμος που έφερε πολλές παραστάσεις, ενέργεια και νόημα.

Αν και στην αρχή ήταν απλά ένα χόμπι, στη συνέχεια το stand up comedy έγινε η βασική καλλιτεχνική μου δραστηριότητα. Χάρη σ’ αυτό δούλεψα στην τηλεόραση και είχα την ευκαιρία να «συνομιλήσω» με ανθρώπους που γελούν με τα ίδια πράγματα, όπως κι εγώ.

Σήμερα δουλεύω στο ραδιόφωνο και στο θέατρο και γενικά γράφω για να σατιρίζω όλα όσα δεν μπορώ να «γράψω».

ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ www.silas.gr

Γεννήθηκα. Αυτό είναι και το βασικότερο, για να πετύχει κανείς στη ζωή.. ..από κει και πέρα, μετά την αποφοίτηση μου από το ΚΘΒΕ, έχω κάνει θέατρο κι έχω συνεργαστεί με τον Αριστοφάνη, τον Τσέχωφ τον Μολιέρο και άλλους συγγραφείς -κι έχω να λέω τα καλύτερα..

Κάνω stand-up comedy από το 1995 μέχρι σήμερα.

Στην τηλεόραση έχω δουλέψει από το 1994 και δουλεύω μέχρι τώρα αναλόγως με τις προτάσεις που μου γίνονται. Επιλέγω με κριτήριο την ποιότητα -ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ- των χρημάτων που μου προτείνουν. Είμαι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης με κασέ 1.000.000 ευρώ. το ότι δεν μου το έχουν δώσει ποτέ, είναι άλλο θέμα.!!

Επίσης έχω κάνει και κινηματόγραφο και διαφημίσεις ενώ είμαι στο ραδιόφωνο από το 1994..

Γενικώς δηλαδή ασχολούμαι με την Τέχνη και περιμένω να δω αν θα ασχοληθεί κι εκείνη μαζί μου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Γνωρίστηκαν το 2001 κι άρχισαν να δουλεύουν ως δίδυμο το 2004.

«Πρώτα γνωριστήκαμε σαν επαγγελματίες και μετά γίναμε φίλοι».

Δουλεύουν μαζί στις παραστάσεις stand up comedy ενώ έχουν συνεργαστεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Είναι οι πρώτοι κάνουν παραστάσεις stand up comedy χρησιμοποιώντας σαν μόνιμη στέγη θεατρικές σκηνές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα