Διαρροή ή “διαρροή”;

default image

Τα δύο από τα τρία τραγούδια που είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον “διέρρευσαν”. Ακούστε τα εδώ

Βιβλίο

Σύμφωνα με τη μελέτη
εδώ
, υπάρχουν βιβλία που αν τα διαβάσουμε γινόμαστε πιο χαζοί και βιβλία που μας κάνουν πιο έξυπνους. Βέβαια πάει και ανάποδα. Ανάλογα με το πόσο έξυπνοι ή πόσο χαζοί είμαστε, διαβάζουμε και κάποια συγκεκριμένα βιβλία. Εμείς πάντως διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε τη Λολίτα.

Τηλεόραση

Το μήνα Ιανουάριο το MEGA βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 18,1%, σύμγωνα με την AGB. Στην δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 15,9%, στην τρίτη ο ALPHA με 13,7%. Στο 11,6% το ανεβασμένο ALTER, 10,7% για το STAR. H NET σημείωσε 9,7%, ο Σκάι 3,7%.

Singles 3
Την Τετάρτη στις 22.30 ξεκινά ο 4ος κύκλος της σειράς του MEGA. Πάντως η φρεσκάδα της πρώτης σεζόν έχει χαθεί.

Περιοδικό
Το παλιότερο περιοδικό για τους γονείς στις ΗΠΑ, ‘Parents’ , έρχεται στην Ελλάδα από τη Daily Press Magazines. Αν είναι όσο καλό είναι το σάιτ , θα σκίσει.

Yahoo – Microsoft – Google
Ως γνωστό η Microsoft κατάθεσε πρόταση εξαγοράς για τη Yahoo! ύψους 30 δισ. ευρώ, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο διαδίκτυο όπως πρωταγωνιστεί στα λειτουργικά συστήματα και να ανταγωνιστεί τη Google. Στη Yahoo! το σκέφτονται, αλλά στη Google κατηγορούν τη Microsoft για αθέμιτο ανταγωνισμό. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

Eurovision
Τα δύο από τα τρία τραγούδια που είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον “διέρρευσαν”. Ακούστε τα εδώ . Η Χρύσπα πάντως το κρύβει καλά το δικό της ενώ αντιθέτως θα έπρεπε να το διαρρέει…

Στο Χόλιγουντ

Το φιλμ των αδερφών Κοέν, ‘ No Country For Old Men’, βραβεύτηκε ως το καλύτερο και από το PGA (Producers Guild of America) και πλέον είναι το μεγαλύτερο φαβορί για το βραβείο Όσκαρ. Είχε προηγηθεί η βράβευση από τα DGA (Directors Guild of America) και SAG (Screen Actors Guild). Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας για τα Όσκαρ, πατώντας εδώ .

ΝΕΤ

Στο έτος 1969 είναι αφιερωμένο το Rewind της ερχόμενης Πέμπτης.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Δικέφαλος . Προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στην Αίγυπτο
Πριν μερικές μέρες κόπηκαν 2 υποθαλάσσια καλώδια στη Μεσόγειο με αποτέλεσμα η Αίγυπτος αλλά και χώρες στη Μ. Ανατολή να μην έχουν ίντερνετ ή να έχουν με προβλήματα όμως. Γίνονται εργασίες επισκευής και σε λιγότερο από 10 μέρες θα είναι εντάξει.

Σινεμά
Το πρίκουελ της τριλογίας ‘Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών’, ‘Χόμπιτ’, θα γίνει κινηματογραφική ταινία, ίσως μάλιστα δύο ταινίες, μόνο που φαίνεται πως στη σκηνοθεσία δεν θα είναι ο Πίτερ Τζάκσον, αλλά ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Στις αίθουσες θα φτάσει το 2010. Ανυπομονούμε όπως και να ‘χει.

Φωτό της ημέρας
Ο Punxsutawney Phil προέβλεψε άλλες έξι εβδομάδες χειμώνα. Για τις ΗΠΑ είναι αυτά, στην Ελλάδα δεν έχουμε καθόλου.

Υ.Γ

Σήμερα είναι σούπερ Δευτέρα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα