Δημοσιογράφοι στο απόσπασμα

default image

Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα, το "Κουτί της Πανδώρας" θα ανοίξει για τους Emo και τους Trendy. Της μόδας τελευταία οι “φυλές” των πιτσιρικάδων

Περιοδικά

Το μήνα Νοέμβριο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το Mirror (75.110). Ακολούθησαν, Cosmopolitan με 73.110 τεμ., Glamour με 66.250, Lucky με 65.660, Elle με 52.550.

K.I.A
Σύμφωνα με την ‘Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων’, μέσα στο 2007 έχουν σκοτωθεί (για λόγους σχετικούς με τη δουλειά τους) 64 δημοσιογράφοι. Από το 1994 έχει να καταγραφεί τόσο μεγαλύτερο νούμερο, όπου είχαν σκοτωθεί 66 και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από το 1981 που άρχισαν να μετράνε. Φέτος λοιπόν, μόνο στο Ιράκ έχουν χάσει τη ζωή τους 31 δημοσιογράφοι, ενώ στην Αφρική ο αριθμός είναι 10.

WAN

Η WAN (World of Association of Newspapers) μετρά όλους τους εργαζόμενους σε ΜΜΕ που έχουν χάσει τη ζωή τους και για φέτος ο αριθμός είναι 110 . Να μην ξεχνάμε λοιπόν πως εκτός από την καρδιακή προσβολή και τον καρκίνο, υπάρχουν οι σφαίρες και οι βόμβες που απειλούν τους δημοσιογράφους.

Τηλεθέαση
42,2% έκανε το ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ στη ΝΕΤ.

Πρόσωπο της χρονιάς
Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Forthnet μας καλεί να ψηφίσουμε το πρόσωπο της χρονιάς που τελειώνει. Δείτε περισσότερα εδώ (εννοείται πως θα βγει ο Λαζόπουλος).

Weblog
Χθες 17 Δεκεμβρίου ήταν η 10η επέτειος από τότε που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο όρος ‘weblog’, που κατόπιν έγινε απλά ‘blog’. Να σημειώσουμε πως στα τέλη του 1998 στην περίφημη μπλογκόσφαιρα υπήρχαν μόλις 28 μπλογκς, ενώ στις μέρες μας δημιουργούνται 120 χιλ. νέα την ημέρα. Τα δε ποστ που ανεβαίνουν κάθε δευτερόλεπτο που περνά είναι 17, συνολικά 1,5 εκατ. τη μέρα.

Σκάι1
Τον Ευγένιο Τριβιζά θα έχει καλεσμένο ο Σεραφείμ Φυντανίδης την Κυριακή στην εκπομπή του.

ALPHA
Σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα, το “Κουτί της Πανδώρας” θα ανοίξει για τους Emo και τους Trendy. Της μόδας τελευταία οι “φυλές” των πιτσιρικάδων. Βέβαια δεν χρειάζεται να κάνουμε σαν σοκαρισμένες γιαγιάδες, νέα παιδιά είναι, λογικό είναι να θέλουν να ανήκουν σε κάποια συνομοταξία και να έχουν εκκεντρικό λουκ.

Σκάι2

Με αφορμή την τραγική επέτειο της φυσικής καταστροφής που χτύπησε την Ταϊλάνδη πριν από 3 χρόνια, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τη μίνι σειρά ‘ Τσουνάμι στον Ινδικό: βιβλική καταστροφή ‘, σε 2 μέρη. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 23.00 το πρώτο μέρος και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το δεύτερο. Πρωταγωνιστεί ο Τιμ Ροθ και είναι μια παραγωγή των ΗΒΟ και BBC.

Τα Νέα
Η ποδοσφαιρική ομάδα της εφημερίδας Τα Νέα και αντίστοιχα ομάδα βουλευτών θα δώσουν, στο κλίμα των ημερών, έναν αγώνα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’. Αύριο Τετάρτη στις 14.00 στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα. Μεταξύ των βουλευτών που θα παίξουν είναι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Ορφανός. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κύρος Βασάρας.

Σκάι3
Από τις 7 Ιανουαρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 16.00, ο Σκάι θα προβάλλει την οικογενειακή σειρά ‘ Η φίλη μας η Ρόμπι ‘.

ΝΕΤ

Από τις Ιανουαρίου η Μάγια Τσόκλη και η εκπομπή της επανέρχονται σε σταθερό ραντεβού με τους τηλεθεατές. Κάθε Κυριακή στις 17.00 λοιπόν η πολύ καλή εκπομπή ‘Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη’. Νεπάλ, Γροιλανδία, Υεμένη, Κένυα, Χιλή, Βομβάη κ.α. Η αρχή θα γίνει με το Αφγανιστάν.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ένωση . Εντάξει, αλλά χαλαρώστε λίγο.

Σκάι4

Σήμερα Τρίτη στις 23.00, οι ‘Νέοι Φάκελοι’ καταπιάνονται με τα επικίνδυνα παιδικά παιχνίδια που κυκλοφορούν και με τις Βουλγάρες νοσοκόμες που κατηγορήθηκαν πως μόλυναν 400 παιδιά με Aids σε νοσοκομείο της Βεγγάζης.

Εφημερίδες
Την Τρίτη ανήμερα τα Χριστούγεννα, θα κυκλοφορήσουν μόνο πρωινές εφημερίδες. Την Τετάρτη στις 26 του μήνα δε θα εκδοθεί καμία εφημερίδα, ενώ την Πέμπτη στις 27 μόνο οι απογευματινές.
Όσο για την πρωτοχρονιά θα βγουν μόνο οι πρωινές, ενώ στις 2 του Ιανουαρίου μόνο οι απογευματινές.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από τη Μέκκα όπου έχουν συρρεύσει περισσότεροι από 2 εκατ.(!) μουσουλμάνοι προσκυνητές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα