Διονυσία Κούκιου ή Κουκίου;

default image

Το Euro 2008 κοντεύει να ξεκινήσει και στο DPGR, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για τη φωτογραφία στην Ελλάδα “τρέχει” διαγωνισμός φωτογραφίας

Banana Republic

Δείτε
εδώ το νέο project του Στέλιου Κούλογλου και της ομάδας του. Προσοχή στο λινκ γιατί υπάρχει και
αυτό που οδηγεί στην ομώνυμη μάρκα ρούχων που ανήκει στη Gap.

Στη Σουηδία
Σύμφωνα με έρευνα, το ραδιόφωνο παραμένει το αγαπημένο Μέσο της Σουηδίας, με το 91% των πολιτών να ακούνε καθημερινά. Όσο αφορά την τηλεόραση η μέση τηλεθέαση έπεσε 3 λεπτά, ενώ το μόλις το 70% την ανοίγει καθημερινά.

Σινεμά

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 73 ετών ο Σίντνεϊ Πόλακ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Εικόνες EURO 2008

Το Euro 2008 κοντεύει να ξεκινήσει και στο DPGR, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για τη φωτογραφία στην Ελλάδα με πάνω από 21.000 ενεργά μέλη, “τρέχει” διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Έμπνευση και σταθερό χέρι χρειάζονται. Αν έχετε και τρίποδο, μόνο η έμπνευση. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26/5/2008 και διαρκεί μέχρι και τις 8/7/2008, επιβραβεύοντας τις καλύτερες ψηφιακές στιγμές με πλούσια φωτογραφικά δώρα, μια προσφορά της NIKON.

MEGA
Καλλιστεία χθες ο ΑΝΤ1, κάτι παρόμοιο σήμερα στο MEGA. Σήμερα τα μεσάνυχτα και στο πλαίσιο της εκπομπής του Σωτήρη Δανέζη, ‘ Εμπόλεμη Ζώνη ‘, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ ‘Μις Νάρκη 2008′. Η Αγκόλα είναι η 3η πιο ναρκοθετημένη περιοχή του πλανήτη. Εκεί λοιπόν 18 ξεχωριστές γυναίκες διαγωνίζονται για ένα διαφορετικό τίτλο ομορφιάς. Στα δώρα της νικήτριας δεν συγκαταλέγεται ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, ούτε ένα αυτοκίνητο. Δεν θα κάνει ταξίδια στον κόσμο, ούτε φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας. Το δώρο της θα είναι, απλώς, ένα τεχνητό προσθετικό μέλος.

ΣΚΑΪ
Στους σημερινούς Νέους Φάκελους θα δούμε για πλαστά αντίγραφα έργων τέχνης αλλά και για την Ομηρική Ιθάκη που εντοπίζεται… στην Κεφαλονιά.

ΝΕΤ
Στο σημερινό Press στις 22.00, o Κωνσταντίνος Ζούλας φιλοξενεί την Μαριέττα Γιαννάκου μετά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε.

Metro Plage

Έτσι ονομάζεται η ειδική έκδοση της εφημερίδας Metro που σε λίγες μέρες θα κάνει την εμφάνισή της στα γνωστά σημεία, αλλά και σε παραλίες και θεματολογία της είναι το φετινό καλοκαίρι, οι πλαζ, οι συναυλίες, τα στέκια κλπ.

Einstürzende Neubauten

Δυστυχώς λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή, Blixa Bargeld, η συναυλία των Γερμανών Einstürzende Neubauten στο FUZZ σήμερα Τρίτη, ματαιώνεται.
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τα Metropolis (Αθήνας και Χαλανδρίου) και το Ticket House μπορούν να τα εξαργυρώσουν στα σημεία των καταστημάτων, ενώ όσοι έχουν κάνει online αγορά μέσω του www.i-ticket.gr μπορούν να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να τους επιστραφεί το αντίτιμο.

Björk
Το ξωτικό από την Ισλανδία επιστρέφει στο ΟΑΚΑ τέσσερα χρόνια μετά. Στις 31 Ιουλίου.

ALPHA

Η σημερινή εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη είναι για την πυρηνική ενέργεια. Πράσινη λύση ή μαύρο μέλλον;

ΑΝΤ1
Μέχρι 47,3% έφτασε η τηλεθέαση του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1. Νικήτρια ήταν η Διονυσία Κούκιου. Φυσικά μέχρι τώρα που γράφουμε αυτές της γραμμές, ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανεβάσει κάτι στο σάιτ http://starhellas.antenna.gr/ του για τα καλλιστεία.

Microsoft
Ο κολοσσός της πληροφορικής, Microsoft Corp., αποφάσισε να εγκαταλείψει το project ‘σκανάρισμα βιβλίων’. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2005 με τα Live Search Books και Live Search Academic και τελικά ολοκληρώνεται άδοξα μια και είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί την όμοια υπηρεσία της Google. Κρίμα γιατί έχουν ήδη σκαναριστεί 750.000 βιβλία.

Κάννες
Ιδού η ταινία που κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα. Ο τίτλος της γαλλικής ταινίας είναι Entre Les Murs και σκηνοθέτης ο Laurent Cantet. Δείτε εδώ όλα τα βραβεία.

Χρυσή Ευκαιρία
Οι Χ.Κ. Τεγόπουλος και Global Finance ήρθαν σε συμφωνία και η δεύτερη εξαγοράζει το 75% (πάνω κάτω) των μετοχών της εφημερίδας μικρών αγγελιών, Χρυσή Ευκαιρία, η οποία αξίζει 85 εκατ. ευρώ.

ELLE
Σύμφωνα με καταχώριση του γυναικείου περιοδικού και βάσει στοιχείων από τη Focus/Bari, το διάστημα Σεπτέμβριος 2007 – Μάρτιος 2008, το Elle είχε τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα (388 χιλ.).

Φωτό της ημέρας

Το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο της Nasa, Phoenix Mars Lander , έφτασε μετά από πολύμηνο ταξίδι στον προορισμό του: τον πλανήτη Άρη. Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι μια από τις πρώτες που τραβήχτηκαν λίγο πριν την προσγείωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο ‘Φοίνικας’ είναι το πρώτο διαστημόπλοιο που φτάνει τόσο κοντά στο Βόρειο Πόλο του Άρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα