Δύσκολα ο ALPHA χωρίς Λάκη Λαζόπουλο

default image

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο ALPHA είχε εβδομαδιαίο ποσοστό γύρω στο 16% και φέτος γύρω στο 12-13%. Ηχηρή η απουσία του Λάκη

Στο Ψάξιμο

Τοπ-λίστες αναζητήσεων για το 2008 εκτός της Yahoo! που είδαμε χθες, έχουν βγάλει και οι μηχανές των Ask και AOL. Σε αυτές της
Ask ξεχωρίζει η ερώτηση ‘How do I get pregnant?’ στην κατηγορία Top Question Searches of 2008.

Στο
AOL και στην κατηγορία Celebrities είναι πρώτη η Britney Spears όπως και συνολικά στο Yahoo!. Αναμένουμε τις πιο ενδιαφέρουσες λίστες του 2008, ασφαλώς από τη Google.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα για την Ακηδία… κάτω δεξιά.

ALTER
Σε απολύσεις 14-15 εργαζομένων του σταθμού προχώρησε το Alter, εκ των οποίων οι 2 είναι δημοσιογράφοι. Η διοίκηση του σταθμού επικαλείται την πτώση των διαφημιστικών εσόδων.

Βίντεο
Το Al Jazeera λανσάρισε ένα νέο σάιτ με τίτλο Sharek που σκοπός του είναι να φιλοξενεί βίντεο πολιτών/δημοσιογράφων, κάτι σαν το iReport του CNN. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται, καταγράφουν με βιντεοκάμερες ή κινητά θέματα που θεωρούν άξια αναφοράς και μετά τα ανεβάζουν στο Sharek. Κατόπιν δημοσιογράφοι του Al Jazeera τα φιλτράρουν, τα αξιολογούν και επιλέγουν τα καλύτερα για το σάιτ. Η “λογοκρισία” είναι η βασική διαφορά με το αντίστοιχο σάιτ του CNN.

YouTube
Το YouTube ρίχνει βάρος στην κλασική μουσική . Μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος μουσικής και παίζουν κάποιο όργανο, μπορούν να στείλουν δύο βίντεο όπου και θα επιδεικνύουν τις ικανότητες και την τεχνική τους. Οι νικητές που θα προκύψουν από τις αποφάσεις κριτών και τις ψήφους των χρηστών του YouTube, θα πάρουν μέρος σε συμφωνική ορχήστρα και θα παίξουν στο Carnegie Hall τον Απρίλιο. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ .

ALPHA
Περασμένα μεγαλεία που λένε. Πρόγραμμα της ημέρας για σήμερα Τρίτη, ο Alpha έχει στο σάιτ του την ελληνική ταινία ‘Ο Γόης’ του 1968, με τον Κώστα Βουτσά (21.00). Πού είσαι Λάκη Λαζόπουλε; Είναι φανερό πως τους λείπεις. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο ALPHA είχε εβδομαδιαίο ποσοστό γύρω στο 16% και φέτος γύρω στο 12-13%.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη Nielsen, η κίνηση στο διαδίκτυο όσο αφορά τα διαδικτυακά καταστήματα, αυξήθηκε κατά 10% από πέρυσι την ίδια μέρα. Μιλάμε για την Black Friday την ημέρα που όλοι οι έμποροι κάνουν γενναιόδωρες προσφορές. Πρωταγωνιστές τα eBay, Amazon, Wal-Mart, Target, Best Buy, Dell και από προϊόντα τα ηλεκτρονικά, αντικείμενα για το σπίτι, βιβλία, CD, DVD. Οικονομική ύφεση που λέμε.

Σινεμά
Εδώ είναι τα δέκα τρέιλερ κινηματογραφικών ταινιών που παρακολουθήθηκαν πιο πολύ μέσα στο 2008, σύμφωνα με το Yahoo!. Στην κορυφή το Dark Knight.

Στη Ν. Αφρική
Για τους επόμενους 12 μήνες, θα σταλούν 1 εκατ. SMS την ημέρα σε κατόχους κινητών τηλεφώνων στη Ν. Αφρική που θα τους καλούν, αν νοιώθουν άρρωστοι, κουρασμένοι και υποψιάζονται πως έχουν Aids να επικοινωνήσουν με μια τηλεφωνική γραμμή βοήθειας δωρεάν. Το 80% των κατοίκων της βασανισμένης χώρας έχει κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα δε με τα Ενωμένα Έθνη, η Ν. Αφρική έχει 6 εκατ. κατοίκους που ζουν με το Aids (με στοιχεία από το CNN).

Φωτό της ημέρας
Στο πνεύμα των ημερών, οι αστυνομικοί στη Μανίλα φοράνε αυτά τα ωραία σκουφάκια. Η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους θα ζεστάνει τις καρδιές των πολιτών των Φιλιππίνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα