Δύσκολος μήνας για περιοδικά

default image

Πρώτο το Cosmpolitan με 71.030. Δεύτερο το Lucky με 58.200, ενώ στην τρίτη θέση ήταν το Mirror με 55.770

Η έκρηξη του Twitter

Μέσα στον Μάρτιο το Twitter αύξησε τους επισκέπτες του κατά 131% και κοντράρει πλέον το Facebook για τα καλά. Συνολικά 9.100.000 άνθρωποι έγραψαν τι κάνουν αυτή τη στιγμή. Και την επόμενη.

Αθλητικές τηλεθεάσεις
Το Πόρτο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ποσοστό θεαματικότητας 26.5%, ενώ στο μπάσκετ το Πανελλήνιος-Ολυμπιακός έφτασε στο 11.5%.

Ο Ομπάμα ήταν ο web πρόεδρος της Ιστορίας
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε, οι αμερικανικές εκλογές του 2008 ήταν αυτές που απασχόλησαν τους χρήστες του ίντερνετ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το 55% των αμερικανών πολιτών δικτυώθηκαν για να διαβάσουν νέα και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

Εφημερίδες
Οι σαββατιάτικες εκδόσεις των εφημερίδων θα κυκλοφορήσουν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ από το βράδυ της ίδιας μέρας θα βγουν στα περίπτερα του κέντρου οι Κυριακάτικες.

Πωλήσεις περιοδικών για το Μάρτιο
Πρώτο το Cosmpolitan με 71.030. Παραμένει στην 1η θέση, αλλά τελευταία έχει πέσει αρκετά. Δεύτερο το Lucky με 58.200, ενώ στην τρίτη θέση ήταν το Mirror με 55.770. Γενικά ο μήνας ήταν κακός για τα έντυπα, ενώ πτώση παρουσίασαν τα αντρικά περιοδικά.

Τι να δούμε στα -καλοκαιρινά- σινεμά
Δείτε εδώ μια λίστα με τις 20 ταινίες που αναμένεται να φλερτάρουν το box office το καλοκαίρι που έρχεται. Ναι, το Wolverine είναι μέσα σε αυτές. Το νόμιμο.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το  Έθνος  (και πάλι) για το “Επί Ψήφων Κρεμάμενος ο Παυλίδης”.

Η φωτό της ημέρας
Μεγάλη Πέμπτη, η Σταύρωση του Ιησού, όπως την οραματίστηκε ο Σαλβαδόρ Νταλί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα