Δωρεάν και με την καλύτερη ομάδα. Πάμε!

default image

Απαράδεκτο το θέαμα που βλέπουμε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Δεν μας χρειάζονται άλλες espressιονιστικές φωτογραφίες

Ολυμπιακές Διαφημίσεις

Τα εύσημα στον μπλόγκερ του ΜΕΝ 24, Adartist, για την απίθανη συλλογή διαφημιστικών βίντεο σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Δείτε τα
εδώ .

Πράγα
Σε κάποιο από τα NovaSports θα δούμε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτα για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Netmed εξασφάλισε τα δικαιώματα. Την Τετάρτη 13 Αυγούστου.

Σινεμά
Το καστ είναι πολύ δυνατό και σίγουρα το φιλμ The Informers, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μπρετ Ίστον Έλις έχει την προσοχή μας. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Κι άλλο σινεμά
Western not dead . Οι Βίγκο Μόρτενσεν και Εντ Χάρις πρωταγωνιστούν στο γουέστερν Appaloosa, με τον δεύτερο μάλιστα να είναι στο σενάριο, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία.

Τελετή έναρξης
Ρεσιτάλ έδωσε το τιμ της ΕΡΤ που μετέδωσε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό το ‘Με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα’ του Euro, φαίνεται πως εξακολουθεί να υφίσταται και στο Πεκίνο. Τόσα κλισέ μαζεμένα είχαμε 1,5 μήνα να τα ακούσουμε. Με την εκδοχή του Φρέντου περάσαμε καλύτερα πάντως.

Ελεύθερος Τύπος

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Δημήτρη Παπαϊωάννου στον Ε.Τ της Κυριακής. Διαβάστε τη εδώ .

Τηλεθέαση
Σύμφωνα με την AGB, την εβδομάδα 28 Ιουλίου με 3 Αυγούστου, το MEGA είχε ποσοστό 15,3% και ήταν το πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση. Ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 14,3% και η ΝΕΤ με 12,2%. ALPHA και STAR είχαν 11,9% και 10,3% αντίστοιχα. Στο 9% το ALTER.

Τι βλέπουν στις ΗΠΑ
Αυτό τον καιρό στις ΗΠΑ βλέπουν America’s Got Talent, Two and a Half Men, CSI: Miami, NCIS, So you think you can dance, 60 Minutes, Flashpoint, Wipeout.

Αυτοκίνητο

Ο χαμός του Andrea Pinifarina είναι μια τεράστια απώλεια για τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η The Μatch για τη φωτογραφία του Σολάνο με την κόρη του.

Πρώτο Θέμα είναι αυτό;
Απαράδεκτο το θέαμα που βλέπουμε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα . Δεν μας χρειάζονται άλλες espressιονιστικές φωτογραφίες “ντοκουμέντα” με δολοφονημένους.

Κυριακάτικες
Την Κυριακή 3 Αυγούστου το Βήμα ήταν στην κορυφή με 164 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Καθημερινή με 153, Ελευθεροτυπία με 149, Πρώτο Θέμα με 124 (πτώση 64 χιλ. φύλλα), Έθνος με 120, Ελεύθερος Τύπος με 94.

Φωτό της ημέρας
Μπιτς Βόλεϊ και Τζορτζ Μπους στην ίδια φωτογραφία. Άψογο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα